söndag 25 januari 2009

Trist väder gav konstiga träningsmetoder....

Vakna upp trött och djävlig på lördagsmorgon eller ska man kanske säga eftermiddag för kl var runt 11. Hörde att det smattra mot fönstret och massa mig upp och titta ut. Det var jordens regnoväder och det var grått och mulet så långt ögat kunde se. Hade planerat att köra 3 timmar distans och sprätta på lite sista timmen. Tappa helt motivationen till det när jag såg vädret.
Tänkte att jag kanske kunde gå och handla och titta på lite roliga prylar på El-Giganten och MediaMarkt och hoppas på att vädret skulle bli lite bättre på eftermiddagen.
Jag har kopplat in PS3 till vår gamla reciver och det visade sig att det inte gick att få 5.1 ljud genom den då PS3 inte hade Digital Audio utgång och min gamla reciver hade inte HDMI eller stöd för 5.1 via fiberoptisk kabel så det sög riktigt hårt. Jag vill ju inte se film och lyssna på alla roliga effekterna i stereo.....
På El-Giganten så hade dom ett riktigt fint paket som jag blev riktigt sugen på. Det var också en riktigt bra rea på det så jag har i stort set slagit till. Har sökt på nätet och dom hade bäst pris på det paketet och det fick också väldigt bra betyg bäst i sin klass så det lätt väldigt intressant.
Eva skulle köpa en WLAN router så hon kunde koppla PS3:an mot internet och köra Guitar Hero mot andra när inte jag är hemma. Tyvärr hade dom inte den vi skulle ha så vi drog vidare till MediaMarkt och där hitta vi den och till ett riktigt bra pris också så den blev inhandlad.
Sen var det dags att storhandla igen. Då vi redan var på HeronCity så fick det bli på Willys.
Sen bar det iväg hem igen. Tyvärr så hade inte vädret blivit något bättre under all tid vi spenderat på att driva runt på elprylsgiganterna och mathandeln.
Jag var mindre road av att sitta på rulle i 3 timmar men så fick det bli. Nöden har ingen lag och för att göra det lite mer intressant så att härda ut så fick det bli till att köra Guitar Hero WorldTour medans jag cykla. Skulle ändå inte köra hårt dom första 2 timmarna så då kunde jag lika gärna slå ihop 2 intressen till en.....


Gick ganska bra faktiskt, lyckades slå Eva några gånger men det blev lite jobbigt att hålla sig uppe när man inte kunde fördela vikten på styret efter ett tag. Men det blev en ny och lite annorlunda upplevelse....;o)
Idag så var vädret lite bättre så jag och Stefan möte upp vid Liljeholmsbron för att köra distans.
Trots att det var disigt så blev det ett riktigt bra pass. Vi körde ner mot Tumba där vi möte upp Peter. Sen drog vi vidare mot Sorunda och Ösmo. Peter blev tyvärr lite trött så han vek av medans vi fortsatte mot Rosenhill och Tullinge. Det blev lite längre än vi tänkt oss. När jag kom hem så hade jag fått ihop 6 timmar och 135km med en snittpuls av 128. Kändes faktiskt riktigt bra till skillnad mot förra veckan när jag dog efter 3 timmar. Sen fick jag sova en timme när jag kom hem också riktigt skönt.
Nu ska jag försöka klå Eva i Guitar Hero igen.....

5 kommentarer:

Anonym sa...

med 128 i snittpuls har du ju knappt tränat :)

Per Kumlin sa...

Nä det gick lite långsamt ibland... Det fick bli en kompensation mot mina 160 i medel från dagen innan...;o)

Anonym sa...

Lite trött... jo jag tackar. Var knappt vid liv när jag väl hemma släpade mig över tröskeln och in i värmen. Något liknande har jag inte upplevt sedan... Idre 2001 eller när det nu kan ha varit. Nästa gång ska jag lägga till GPS, pengar, och mer mat på min checklista.

Men det var mkt roligt ska du veta. Synd att jag är i så hopplöst skick, men något lär passet ha givit mig i utbyte. Lägg på 3tumsdubb nästa gång så ska du se att det går bättre =) Till helgen räknar jag med att det går snabbare... och då menar jag inte på cykeln! /Pe

Christian Andersson sa...

Får din älsklings supersnälla lillebror komma och spela lite på ditt Playstation 3 någon dag?

Per Kumlin sa...

Peter: Ja mat kan alltid vara bra att ha med sig. Till helgen så ska det gå så snabbt så det är däcksprut hela vägen..;o)

Christian: Ja det är bara att slå en pling och komma över nemas problemas....;o)