söndag 4 januari 2009

Mellandagsrea storhandling och Guitar Hero.

Ja inför nyår var det dags att storhandla mat. Det var helt soprent i både kyl, frys och skafferi.
Tog bilen och ralla ner till ICA Kvantum och tog den största vagnen man kunde hitta. Sen var det bara att gå igenom ICA:s alla hyllor och fylla på. Det blev allt ifrån den obligatoriska müslin till Nutella och Wasabinötter. Kom till kassan och när allt var klart frågade expediten om jag skulle ha något mer. Nej jag tror det räcker blev svaret innan jag betalde och tog imot det 2 meter långa kvittot. 3500 blev slutnotan, så mycket mat har jag nog aldrig handlat för förut.....

Det pågår ju mellandagsrea och sånt där roligt nu också i varenda affär. Mellandasrean är i stort sett den enda gången jag handlar kläder. Jag har ju inte lust att betala ordinarie pris på kläder, då blir jag ju ruinerad. 1500:- för ett par brallor har jag inte lust att spendera, det är ju bara lite tyg och sen det där djävla märket som kostar 1450:-.
Gjorde en del ganska bra fynd på rean tycker jag. Det blev äntligen en ny vår/höst jacka. Har ju haft min i drygt 10år så det var dags att skaffa en ny. Sen blev det ett par jeans och ett par finbrallor. Jag har bara ett par finbrallor så det kändes som det var dags där också.
Sen hittade jag 2 koftor och 2 par skor. Jag är inte som damerna som ska ha 5000 dojjor i gaderoben men jag har bara haft ett par skor som jag haft året runt så ett par nya kändes bra + ett par löpardojjor blev det.
Sist men inte minst blev det lite kallingar. Gick på den vanliga niten köp 3 betala för 2 men va fan kalsonger går alltid åt.......;o) Så nu har jag handlat på mig så det räcker ett år till...... Runt 50% rea var det på grejerna så det kändes helt OK.

Jag har haft vilovecka den här veckan men jag har hunnit med ett maxtest i alla fall. Körde som vanligt 20min uppvärmning sen starta jag på 210w och öka 30w i minuten tills jag trilla av cykeln. Den här gången dog jag vid 450w lyckades bara köra där i 6sekunder. Inga toppresultat direkt med tanke på att jag väger som en valross men det var i alla fall 1min och 6sek bättre än förra året vid den här tiden så det går framåt i alla fall. Det känns bra, då har jag förhoppningsviss gjort något rätt.
Vet inte hur exakt trainern är (dom brukar ha en förmåga att inte vara så exakta) men så länge jag håller samma hastighet så verkar den stämma ganska bra. Och har jag kört bra ute så har den också visat bra så jag tror att den är ganska konstant men att värdena från den är lite låga. Alla andra tester jag kört har visat högre värden än den.

Nyår har man firat också. Blev en finmiddag hos oss med 3 rätters och grejor. Det var Fredrik och Camilla som kom på besök till middagen. Dom fixa förrätt och dricka medans vi stod för huvudrätten och efterrätten. Blev toast skagen till förätt sen baconinlindad fläskfile med fyllning och ris till huvudrätten och sen en stor cheescake till efterrätt. Grymt gott var det och mätt och lite till blev man också. Det sköljdes ner med rödvin och läsk för mig som skulle köra.
Vi skulle nämligen vidare till Tyresö och hälsa på Johnny och Marie sen så jag fick vara fyllechaffis.

Johnny och Marie har PS3 med Sing Star och Guitar Hero så vi fastnade där hela kvällen. Shit vad kul det är att spela.
Började lite lätt med Sing Star. Inte riktigt min melodi. Jag har ju en sångröst som nästan är falskare än Anna ifrån idol......
Sen gick det över i Guitar Hero, och det är lite mer min grej. Kan inte påstå att jag kan slå tonerna så bra där heller men lite bättre gick det......
Började lite lätt på easy sen testa vi på medium och det gick hyffsat. Efter att vi tittat lite på fyrverkerierna vid 24 slaget så blev det fortsättning på Guitar Hero.
Johnny och Marie har ju kört en del så dom utklassa oss. Jag fick för mig att testa och köra Expert. Ha ha det blev inte många rätt där inte. Vi fortsatte att spela tills runt 3 sen var det dags att slagga.
Eva har bestämt sig nu att hon ska ha en PS3 med Guitar Hero när hon får bonusen sen, hon är helt frälst......

1 kommentar:

Nellie & Hans Kumlin sa...

Happy New Year~~

Guitar Hero seems fun, never tried it. Delance got an electric piano for christmas so we play piano instead, but sure he's gonna have to get a guitar hero sooner or later too, hehe~

Not much firework here in China yet, more during Spring Festival. But 3500 in ICA Kvantum, fy fan :D You're sure breaking one record after another, haha.

Cheers
Hans