måndag 19 november 2012

VAB och Soffletande

Stackars Oskar fick vara hemma idag då han inte var helt återställd efter helgens bravader. Han har varit ganska pigg men har inte ätit så mycket. Ingeting av hans favoriträtter har gott ner i så stor mängd förutom välling och av någon konstig anledning choritzo salami. Salami verkar han kunna äta hur mycket som helst av både när han är frisk och sjuk.
Han fick bara smaka någon skiva nu så inte hans mage skulle göra uppror igen. Det gick utan problem men han ville ha mer...

Har försökt sondera nätet på soffor idag också. Vi tog en vända ner till Alanza i Skärholmen på kvällen och jag tror vi har hittat våran soffa nu.
En Cinema 8279 hörnsoffa med 3+2+hörn med recliner på båda sidorna i skinn.
Typ som den här fast en sits till. Den var den enda skinnsoffan vi hittat hittils som har varit djup och haft högt ryggstöd så att det går att vila skallen mot den. Sen har den varit sådär härligt mjuk och skön så att man bara kan kryppa ner och gossa in sig i den.
Att det sen fanns reclinerfunktion på den gjorde inte saken sämra. Man kunde nästan fälla ut den så att man låg i den, riktigt skönt.
Funderar på att ha en fotölj i andra hörnet av samma model om man vill sitta själv lite kungligt också.

Vi ska ta en sista runda i helgen och se vad vi hittar men till 90% blir det någ en sån här grupp, den var så grymt skön att sitta i.
Det enda kruxet med soffan är att det nästan skulle passa bättre med en öppen divandel ut mot köket. Nu när det är armstöd på båda sidorna blir det lite mer instängt.
Viket i-landsproblem man har.

Inga kommentarer: