måndag 14 mars 2011

Har varit på återbesök på Memira

Gick bra det, allt såg bra  ut och det hade läkt som det skall. Ska tillbaks om 3 veckor för syntest då synen fortfarande inte är perfekt då det läker. Tur att jag inte behövde körda LASEK metoden kan göra grymt ont + att det kan ta någon vecka innan det går och se skapligt. Nu kunde jag se helt ok redan samma dag då jag kunde köra den mer vanliga FS-LASIK metoden.
Får se om jag kan träna någonting i veckan här nu bara. Kommer ju få abstinens om jag ska behöva sitta still hela veckan.
Så länge jag inte svettas så ska det gå bra. Kanske kan ta något lugnt distanspass och försöka ha så lite kläder så möjligt på mig...;-)

Har varit grymt mycket på jobbet idag. Det var tänkt att vi skulle lansera det nya intranätet idag. Det är ju lilla jag som skall ha hand om det nu när Daniel har gått vidare till annat företag.
Har väl nästan hunnit klart med allt men det blev lite småfix kvar. Det har varit många nya saker jag ska ha tagit in så jag ligger lite på efterkälken. Det är tur att jag har så snälla kollegor som hjälper till.

Inga kommentarer: