lördag 5 mars 2011

Skidor i Ågesta och kvällsbesök

Blev 2 varv med Stefan Norlin på golfbanan i Ågesta idag. Skit vad det var halt, det var nästan is på hela banan. Som tur var så är den ganska platt så det gick och staka bra.
Det var jordens bästa glid istället så det blev ny rekordtid för mig igen på 31.48 så med lite bättre fäste så ska inte 30 min vara några problem tycker jag.

Stefan drog ifrån mig i backarna som vanligt men nu var det jämt skägg på platten i alla fall;-)
Sista varvet skulle vi ta det lugnt men fick ändå en tid på runt 32:20.
Jag hade hittat tekniken för att staka då.

Nu förstår jag varför det ser ut som proffsen nästan hoppar fram när de stackar.
Skit vilken skillnad det blev att göra så. Jag fick ifrånskjut med skidorna + att jag fick mer kraft i stakningen då jag nästan landa med hela vikten på stavarna när jag skulle skjuta ifrån. Körde ikapp Stefan runt 20 meter efter sista nedförsbacken in mot målområdet på det sättet. Kändes grymt.

Var riktigt kul och köra med Stefan nu när jag hänger med lite bättre, till och med han fick ta i lite idag;-)

Blev en snabbfika efter det då Anneli och deras 2 barn kom och hälsa på och fick träffa lille Oskar. Det var kul att hela familjen kom förbi så fick Eva någon att prata med medan vi grabbar var ute och blev svettiga.

Har varit ful rulle här på kvällen också. Vi hade över 2 par här som ville träffa Oskar också. Blev en trevlig kväll med melodifestivalen och Gran Turismo 5 och lille Oskar i centrum.

Inga kommentarer: