torsdag 7 februari 2013

Ytterligare ett 4x4 pass på 420 watt med en bonus på 436 watt

Idag var det dags för ett 4x4 pass igen. Fick bli 420watt som vanligt och jag kände mig oförskämt pigg de 2 första intervallerna och kunde sitta ner och trampa hela intervallerna utan problem.
Brukar i vanliga fall bara klara 2-3 minuter sittandes.

Sen kom jag till den tredje och började vid 3 minuter tycka att det gick riktigt tungt och fick ställa mig upp och verkligen ta i för kung och fosterland. Klarade precis att köra klart intervallen och när jag skulle vrida ner motståndet så såg jag att den stod på 5,2 KP så jag satt och mata på 436 watt, inte konstigt att det gick så djälva tungt.

Ibland är den lite svår att kalibrera Monarken för det känns som den inte är helt jämn alla gånger. Det händer inte så mycket först sen kan det släppa.

Tur att det blev mer effekt och inte tvärt om. Sista intervallen var jag helt slut på så jag kom bara 3 minuter sen var jag tvungen att ta en liten paus innan jag körde klart sista. Jag brukar kunna pressa mig på sista intervallen men nu var jag riktigt rökt. Jag klara helt enkelt inte av att varken stå eller sitta och leverera 420 watt.
Men jag får vara ganska nöjd ändå.

Inga kommentarer: