torsdag 13 april 2017

Idag var det uppdrag med spurt * 6

Dagens pass blev lite kortare men hårdare. Vi skulle köra uppdrag med spurt på en ca 1 km lång sträcka. Vi körde 2 och 2 där förste man skulle dra upp farten de första 5-600 metrarna sen var det dags för den där bakom och gå om och spurta de sista 4-500 metrarna. Detta skulle göras 6 gånger så man fick testa på att både dra upp och spurta.
 
Det var sjukt jobbigt och på första spurten hade jag alldeles för tung växel i. Men när jag väll fått upp farten så gick det bra.
På andra så kom jag iväg mycket bättre men hade problem med att växla när jag hade händerna i bocken. Spurtrakan var ju så lång så jag fick växla ganska mycket om jag skulle börja med en lätt växel för att komma iväg bra.
Har nog lite teknikträning att öva in där.

Sista intervallen blev totalt fiasko för då kom vi ifatt ett gäng bilar som vi inte kunde köra om då de även skulle köra om andra cyklister.
Jag fick ta en straffrunda på väg tillbaka för att få min sista intervall.

Blev bara 55 km idag på 1:52 så dagens träning var ganska kort.
 
Körde lugnt och sansat hem och njöt av det fina vädret.
 
Då vi kom hem ovanligt tidigt idag så passade vi på och återhämta oss vid poolen och SPA:t som de har här på hotellet. Riktigt skönt och kunna relaxa lite och inte behöva tänka på något.
 
I morgon blir det nog ett längre backpass igen. Hoppas benen har återhämtat sig.

Inga kommentarer: