fredag 12 juli 2019

Grym service på Garmin och Adams-Oden Frukt Och Konfektyr

Tänkte jag ville ge lite beröm idag till ett par företag som jag fått grymt fin service av idag. 
Ofta får man bara höra när något negativt har hänt och något gott sönder. Men det är sällan man hör något när det är något som är bra eller utöver det vanliga.

Jag vet själv hur det är jag som jobbar innom IT. Det är ett djävla gnäll när det är något som inte fungerar som en del tänkt trots att det kan vara ”By design” men har man fixat ett problem som kan spara en del slantar eller inte ens är ett problem innom det man jobbar mer så hör man sällan någonting utan det förväntas bara fungera.

Först ut är Garmin. Jag hade haft små problem med mina Garmin VIRB Ultra 30 där vattenhinder hade sprukigt. Jag hade inte tappat den eller kraschat med den utan den hade sprukigt vid infästningen till luckan. Sen var det armbandet till min Garmin Fenix 5 där armbandshållaren spruckig sen kom jag på att batteriet till mina Garmin Vector 3 pedaler kunde ta slut snabbt på högre pedalen ibland.
Ringde upp och frågade hur det var med garanti grejerna var runt 2 år gamla.
Det var inget snack om saken, det gick på garanti. Bara jag hade kvitto och det hade jag.
Det tycker jag är grym service. Inga långa utfrågningar om hur jag änvänt grejerna eller försök till att slingra sig ur garantiärendet utan de skickade allt på en gång och jag fick det på ett par dagar.


Sånt gillar jag.

Ikväll var vi ute och käka middag med familjen. Påväg hem så var jag fortfarande lite hungrig så vi stannade vid Odenplan och hoppa in på Adams-Oden Frukt och Konfektyr för att köpa lite nödgodis.

Såg att de hade en hel del finchoklad utöver de vanliga Marabou och Lindt.
Jag ville testa någon lite starkare med chilismak.
Fick en genomgång av en del olika chokladsorter och vi fick även en del smakprov.
Det tycker jag också är riktigt grym service. Kul med en som kan sin sak och verkar älska sitt jobb.

Jag hade ju bara tänkt köpa en liten godisbit men nu kom jag ut med en massa choklad också och det hade jag inte gjort om det bara var den vanliga som finns i alla andra affärer.

Kul och testa något nytt speciellt när man fått så bra service.


Inga kommentarer: