tisdag 17 mars 2020

Det här var inte riktigt som jag tänkt mig.

Igår var jag hos tandläkaren för att dra ut en visdomstand. Jag skulle få smärtstillande för att kunna klara av smärtan. Såklart var allt slut på alla apotek i Sollentuna. Men det fanns någon kvar och när jag frågade expediten om den skulle fungera när jag dragit ut en tand.
Det gjorde det dock inte för tydligen var den blodförtunnande. Det blöder konstant och jag försöker stoppa i kompresser men det hjälpte inte. Vaknade upp av att hela sängen var blodig och jag försökte byta kompresser hela tiden men det tog inte stop.

Ringde till tandläkaren och fick en akuttid på morgonen. De sydde igen hållet lite mer men nu hade jag fått feber och var riktigt dåsig.

Åkte hem och försökte jobba lite. Men sen skulle jag vila en stund för att se om det blev bättre.
När jag sen skulle resa på mig och gå på muggen så svartna det till och jag svimma.
Försökte resa mig upp men det gick inte. Eva hade kommit hem och såg mig på golvet där så hon ringde ambulansen. Så nu sitter jag inne på Danderyds sjukhus och inväntar prover.

Det här var ju inte det jag hade planerat när jag skulle dra ut en tand. Får se hur länge jag blir kvar här nu.

Har som tur var fått riktigt proffsigt bemötande och jag har fått hjälp med allt här. Jag kan inte klaga på sjukvården i alla fall. Allt har gott snabbt och jag har fått den hjälp jag behöver.

2 kommentarer:

Morgan Nilsson sa...

Äsch vad trist, önskar dig ett snabbt tillfrisknande💪👍😁

Eva sa...

Det är bra att du orkar blogga, då är det inte så allvarligt ����❤