lördag 27 juni 2020

Hopp och lek vid Bruket

Idag blev det en vända till Bruket. Tänkte jag skulle försöka mig på hoppen där. Tog det första med min Hardtail med hög sadel för någon vecka sen men nu ville jag se om jag skulle våga ta alla med Top Fulen.
Jag hade gott igenom alla och de första såg ganska enkla ut men det på slutet var jag lite orolig för då det var ett ganska stort gap emellan.

Men jag tänkte att jag måste försöka. Så länge man kom över gapet så var det lugnt för det var ganska mjuk landning med träflis.

Så det var bara att köra. Kom över alla hoppen och platåerna men just det sista gapet var det på gränsen till för kort landning så jag dundra i lite så glasögonen ramla av. Men ingen fara att komma över annars.
Kändes riktigt skönt att jag klara det. Nu kan jag checka av det på min bucketlist.

Tänkte jag skulle köra ett hårt varv på XCO banan medan jag var där också.

Började ganska bra och jag tyckte jag fick till ett bra flow utför och blev lite övermodig och tänkte jag skulle hoppa ut för stupet istället för att rulla som jag gjort förut.

Hoppet gick bra men landningen gick mindre bra. Landa fint men vet inte om framhjulet kom på något kotte eller något för den bara försvann och jag gled av och lyckades inte rätta upp mig ordentligt och drog smalbenet i en sten.

Blev lite lugnare cykling efter det. Körde via Järvafältet och tog sen den gröna stigen som är riktigt rolig att köra. 
När jag kom hem var det bara att byta om till badkläder och cykla till Rösjön med resten av familjen och slappa lite. Blev inget bad för mig då benet var lite trasigt.




Inga kommentarer: