onsdag 24 december 2008

God (h)jul allihoppa..

Nu är det jul igen. Eva har enligt traditionen gjort en massa kakor och knäck. Mindre bra för mig för dom är så grymt goda så jag kan ju inte hålla tassarna borta. Vi har redan tryckt i oss nästan all knäck och julen har kanppt börjat.
Eva har redan dragit till sina föräldrar medans jag stanna hemma och tränade lite på morgonen. Tänkte jag skulle vara snäll mot granarna och inte köra rulle på julafton....;o)

Det var fint väder så jag tänkte att jag kör några varv på min tempobana runt Mällarhöjdsbadet.
Hade förhoppning om att det skulle vara ganska lugnt ute då det är julafton och dom flesta förhoppningsviss vill vara med släkt och vänner. Men det var tydligen ett helt gäng som tänkte likadant som jag, att gå ut och röra på sig innan Kalle Anka inte skulle vara en sån dum ide.....
Hela kennelklubben verkade vara ute på motionsspåren. Och var någon hund kopplad tro?????
Inte direkt.... Men min hund är så snäll och fin jag har koll på den. Ja ha är det därför din djävla tax springer ett halt varv med mig och nafsar mig i hällen???.......

Det var ingen större fara som tur var, den lilla kraken lyckades aldrig bita i mig. Men kan dom inte ha kol på sina satans dammvippor så tycker jag att dom kan sätta ett koppel på den.
Jag han med 8 varv i alla fall. Inga tider att skryta med direkt. Körde runt 7:30-7:45 per varv.
Snart ska jag hämta mina föräldrar i Farsta och sen ska vi dra vidare till svärföräldrarna i Upplands Väsby och umgås. Det ska tydligen bli tomtegrött till Kalle Anka grymt vad gott det ska bli. Sen blir det middag och julklappsutdelning. Hoppas alla får det dom önskat sig.
God jul och ha det gott så länge

Inga kommentarer: