torsdag 11 december 2008

Vilken djävla smäll.....

I söndags när jag och Eva skulle hem från svärföräldrarna med bilen så small det till. Kände inte att jag körde på något och hade inte sett något på vägen heller. Sen blev bilen väldigt konstig att köra och den lutade en aning.....

Tänkte att hur fan kan det här vara möjligt. Hade som tur var precis kört av motorvägen så jag gled in till kanten och gick ut för att kolla däcket och fick se den här uppslitna sulan.

Snacka om däcksexplosion, hela sidan var helt uppsliten, vilken röta att det inte hände på motorvägen i 120knyck.
Så det var bara att dra fram reservhjulet och häkta på. Så nu har kärran ett sånt här fint framhjul.
Inget att skryta med direkt men det gick att rulla hem med. Fick paniksöka efter något inte allt för dyra vinterdäck då jag hade hoppats på att dom här skulle hålla vintern ut då jag behövde pengarna till annat.
Hitta ett par sånna här på dackonline.se till en rimlig summa.
Så nu är det beställt och nästa fredag ska dom sitta på bilen om man får tro orderstatusen. Hoppas dom håller lite bättre. Det är hastighetskod H så dom skall klara 210........
Nya jobbet har gått snabbt och fint också. Var på en krashcourse på kontoret på måndagen och fick lära mig lite rutiner. Sen var det ut på uppdrag redan på tisdagen. Snacka om snabba puckar. Hamna på SEB vid Rissne. Verkar vara ett riktigt trevligt ställe, inte superlångt hemifrån heller. Tar 45min med T-banan under timmen dörr till dörr.
Positivt för träningen är att dom har gym och bandyhall på jobbet också som jag fått tillgång till. Kan inte bli så mycket bättre. Trevliga arbetskamrater var det också så jag trivs.

1 kommentar:

Steffoboy sa...

Åh tänk vad cool bilen skulle se ut med fyra såna där röda hjul ;)