söndag 18 januari 2009

Ja då har man gått ner ett par kg till lite ofrivilligt...

I fredags natt vakna jag upp med inte en allt för trevlig känsla i kroppen. Jag var lite hungrig men magen var inte riktigt med på noterna när jag skulle äta något. Gick och la mig igen men vakna upp med frossa kort därefter. Sen vände magen upp och ner på sig och det var bara att fly till muggen och hulka. Hade fått 40 graders feber som ett brev på posten också så det var bara att ringa jobbet och sjukanmäla sig. Det var heller inte det lättaste, jag lyckades inte få tag på någon och jag började känna mig riktigt orkeslös och hade ingen större lust att springa upp till datorn och börja söka på namn. Men till slut fick jag tag i en på QBranch som kunde meddela alla involverade. Sen var det bara att lägga sig i sängen och ligga där resten av dagen med något undantag för ett och annat toabesök och för att försöka få i sig något i magen.

På lördagen hade febern gått ner och jag kände mig lite piggare och magen var i lite bättre form.
Eva skulle få bonus på sitt jobb så hon fick den briljanta iden att gå ner till El-Giganten och Heron City för att titta på PS3. Då jag kände mig för dålig för att träna men magen verkade vara helt ok så hängde jag på. Vi började på El-Giganten men där hitta vi inget intressant. Sen kom vi till MediaMarkt och där hitta Eva en 80GB PS3 och Guitar Hero WorldTour med gitarr + extra gitarr.
Det slutade med att vi gick hem med allt. Jag köpte även med NFS Undercover + en extra handkontroll så nu kommer kvällarna vara bokade här…..;o)

På söndagen fick jag den inte allt för briljanta iden att försöka mig på att träna igen. Då frukosten gick ner utan något större bekymmer så tänkte jag testa vingarna ute på ett distanspass med Stefan, Fredrik, David, Erik och Magnus. Jag kände direkt att jag inte hade världens bästa punsch i påkarna men det var inga problem att cykla ändå så jag fortsatte. Vi skulle ju ändå bara köra distans så det borde jag orka tänkte jag dum som jag är……
Jag drog inget och ville spara på krafterna och jag märkte att min puls var ganska hög trots att jag låg på rulle hela tiden.
Sen kom jag till det skedet som jag borde ha räknat ut med arslet att jag skulle komma till för eller senare.
Energin tog slut snabbare än vanligt och när jag skulle äta så fick magen så klart tuppjuck. Hade assvårt att få ner något i magen och jag kände hur krafterna bara sina iväg. Det var knappt styrfart de sista kilometrarna. Sen var det bara att försöka hitta något som var lätt och svälja när jag kom hem och sen gå och lägga sig och återhämta sig.
Nu har jag piggnat till igen och ska köra lite Guitar Hero WorldTour med Eva innan vi går och lägger oss.

5 kommentarer:

Steffoboy sa...

Det är inte var dag man får uppleva Atlas trött! Det var lite speciellt :) Kan inte minnas att du varit initiativtagare till "genväg" på distanspass någonsin förut! Kanske var det inte världens bästa idé att köra distanspass med dina energiförutsättningar men jag tycker ändå det var kul att det blev ett så stort och glatt gäng. Se till att krya på dej nu så gör vi om distanspasset när hälsan återvänt - med fyllda depåer, fint väder och ett minst lika stort gäng cyklister :)

Anonym sa...

hojta till när du loggat in på PSN å börjat köra online, då ere bara att lägga till Madcat_88 så ska vi spela! =)

Per Kumlin sa...

Stefan: Ha ha jag kan nog heller inte minas att jag har vikit av från något distanspass tidigare. Ja det gick ju inte att missa ett sånt fint distanspass i fint väder med fint sällskap hur dålig man än är... Hur dum får man bli??? Jag fick i alla fall känna på hammaren det var ett tag sen...

Tysken: Måste bara köpa en WLAN-router först så jag kan koppla upp mig mot internet. Ingen av granarna vill dela med sig....:-(

Steffoboy sa...

Om man vill bli bra på att cykla är det nog bara en fördel att vara lite dum :) Dumhet e ju relativ. Frågan nu är hur distanspasset påverkade din hälsa. Är du fit for fight att cykla ännu?

Per Kumlin sa...

Ja nu är man fit for fight igen. En tur i morgon kanske? Ska man behöva damma av dubbdäcken, ser lite småhalt ute här och där?...:-(