söndag 5 juli 2009

Lugn helg, det var ett tag sen

Det blev ingen tävling i helgen. Stod i valet och kvalet att köra Engelbrekt MTB i Norberg då det var ganska nära. Men då jag haft mycket att göra på jobbet och allt strul med bilen så avstod jag och ville spara krafterna till SM. Tänkte det kunde vara skönt med en lugn helg hemma med Eva och inte ha något planerat.
Det blev lite cykling på lördagen på riktigt roliga stigar i Hellas. Det var hur kul som helst att glida runt bland rötterna och stenarna och njuta av det fina vädret.
Sen drog Eva och jag till hennes mor och far tillsammans med mina föräldrar och grilla.
Satan vad gott det var. En riktig stor köttbit med hemlagad potatissallad och tatziki och en hemgjord avokado och papaya salsa till. Det var länge sen jag åt något så gott.
Pricken över i:et var hemlagad vinbär/hallonpaj med glass och jordgubbar till. Snacka om att jag var mätt efter det.
Idag har jag knappt gjort någonting. Tog en riktigt skön sovmorgon till 10 sen har det inte hänt så mycket mer. Tog en liten promenad med Eva sen kom Johnny och Marie på besök på eftermiddagen. Var välbehövligt med en lugn helg och ladda batterierna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ANG SM XC och tempo!!!

Nu är det bara någon vecka kvar så nu blir det lite mtb-träningsrace. Första racet blir mtb tempo på onsdag!!! sedan kör vi XC på lördag båda racen går hemma hos GT och IG.

ONSDAG 8/7: MTB TEMPO 2*4,5 km. Första start kl 18:00, Vi kör mastervarvet kl 17:30, det kommer att var pilat och trimmat och en fin snabb bana utlovas.
Anmälda: GT, SL, BL, jag hoppas på RJ och JN oxå!!!

LÖRDAG 11/7: MTB XC herr 7*3 km, dam 4*3 km mer kuperad, mer teknisk men ändå ett snabbt underlag precis som SM banan i Falun. Gemensam start kl 10:30 och mastervarvet körs kl 10:00. Pilad och trimmad bana i superskick. Fika efteråt för de som är föranmälda och vill ha.
Anmälda: GT,IG,SL,BL,RJ

Per Kumlin sa...

Aj vad synd i morgon hinner jag inte och i helgen är jag i Rättvik och kör. Hoppas det går bra så syns vi på SM.