onsdag 12 augusti 2009

Finbesök och MTBSTHLM

Igår fick vi finbesök av Mats och Karin med deras lilla dotter Tyra från Linköping. Dom var på besök i Stockholm så då fick dom såklart sova över hos oss när dom ändå var i krokarna.
Lilla Tyra är en riktigt lugn liten prick. Inget gnäll och skrik på henne inte. Hon bara kravla runt och gillade att bita i sladdar. Då vi inte ville att hon skulle bli grillad så fick hon smaka på mina nätverkssladdar i stället som var helt ofarliga. Det gick hem ganska bra det också.
Vad lättroad dom små liven är. En sladd sen kan dom sitta och leka i flera timmar.
Vi roade oss med att spela Planet Earth sen rev vi av några låtar på Gitar Hero. Mats och Karin hade aldrig spelat det förrut men nu blev dom ganska inbitna så det skulle inte förvåna mig om dom har ett snart också. Med sånt trevligt sällskap så blev det lite sent. Kom inte i säng förräns efter 01 sen skulle vi upp 6:30 för och jobba. Men det är inte så ofta vi har finbesök så det gör vi gärna om.
Idag efter jobbet så var det tävlingsdags. Det var MTBSTHLM som drog igång och dagens tävling gick vid Högdalstoppen. Var en riktigt backig och utslagsgivande banan.
Ulf Johansson tog starten tätt följt av Micke S. Jag orkade inte hänga på i deras tempo. Pontus, Gunnar T och Stefan körde om mig sen i första backen. Gunnar lyckades jag inte heller hålla tempot med men Pontus "Pumpen" Johansson och Stefan N såg jag. Pontus kom jag ikapp och om på 2:a varvet och Stefan kom jag ikapp och om på 4:e varvet tror jag det var. Hade sällskap av Justus ett tag också men han bröt av någon anledning.
Kändes riktigt bra idag faktiskt. Känns som benen börjar svara lite bättre nu. Så här jobbigt var det att cykla idag.
Var nog en bit efter Gunnar men jag är nöjd ändå. Resultat kommer nog upp här senare.

Inga kommentarer: