onsdag 26 augusti 2009

Lite hårdträning

Idag var det dags att köra lite kort och hårt. Blev 1 timme och 15min i regnvädret till jobbet. Fick med 5 intervaller uppför den långa backen på baksidan av Nybrohovsbacken. Tiderna blev 2:43, 2:42, 2:51, 2:53, 2:43. Inga rekordtider med andra ord. Har kört som snabbast med MTB:n på 2:34 förrut. Men spöregnet gjorde nog sitt också men då det är asfalt hela vägen upp så blir det nog inte så stor skillnad ändå.
På hemvägen blev det 3 varv på Mälarhöjdsbanan. Var lite småblött men då solen titta fram så hade det kommit ut folk som gick runt banan och tog upp lite väl mycket plats ibland. Dom där klassiska väderkvarnarna är alltid kul, vi byter plats med varandra så tar vi säkert upp mindre plats, vilka stolpskott....
Tiderna där blev 6:20, 6:41, 6:30 så inga direkta höjdartider där heller. Kändes skapligt bra i backarna ändå så jag hoppas jag orkar hänga på i början av Finnmarksturen till den där äckligt långa backen upp till grustaget efter ca 1 mil. Är man med efter det så brukar det vara ganska lugnt.

1 kommentar:

Anonym sa...

backen är inte med i år