tisdag 4 augusti 2009

Nu har bäst före datumet gått ut...

....på gumman min för nu har hon gått och blivit tant. Nää riktigt så illa är det inte men hon fyller 30 idag älsklingen min och hon har redan kommit in i medelålderskrisen känns det som.
Men det är som med ett gott vin, dom blir sötare och finare med åren..;o)
Det blev lite frukost på sängen för Eva sen skulle hon upp och arbeta. Stackarn har inte fått sin present av mig än men det blir en överraskning för henne i morgon.
Få inga konstiga ideer nu kära läsare vi ska inte gifta oss...
Det blir något annat hon ska få.

Min far bjöd oss på smörgårdsbord på Solliden till middag också. Det passade in med Allsång på Skansen så då fick jag uppleva det också. Har aldrig sett det förut så det var lite kul. Var grymt mycket folk och heja. Det var tydligen sista gången för i år så det var väl lite extra drag idag.
Allsång på Skansen firade tydligen 30 år också, vilket sammanträffande.
Kan säga att jag är grymt mätt nu, det var hur mycket godsaker som helst att välja på. Det var såklart en massa olika goda sillsorter och en hel massa lax i olika former, riktigt gott.
Allt avslutades med ostkaka med grädde och sylt som pricken över i:et. Det tackar jag och Eva för.

Har testat på att träna lite idag också. Tänkte köra upp för Nybrohovsbacken några gånger med Jimmy men jag kände att jag inte var helt återställd så jag tog det lugnt i stället.
Jimmy och jag rasta våra Ghost Lector hojjar till Hagaparken i stället och satte oss och sola.
Var skönt att få komma ut lite i alla fall när solen skiner och snacka lite skit med Jimmy.

Inga kommentarer: