söndag 16 augusti 2009

Öppet KM hos Gunnar

Idag så hade Gunnar Töjrén bjudit in till öppet KM hemma hos honom och det kan jag ju inte tacka nej till. Jag Eva och Stefan N tog bilen upp till Gunnar där vi träffades hemma hos honom för lite försnack och sen test av banan. Gunnar hade snickrat ihopp en riktigt fin och utslagsgivande banan med mycket upp och ner och massa kurvor. Eva fick låna en cykel så hon hände på också. Vi blev ett gäng som skulle göra upp om förstaplatsen.
Eva tog starten och satte oss gubbar på plats och visade var skåpet skulle stå.
Nu får vi gå och skämmas....
Vi skulle köra 6 varv på banan och det tog på krafterna. Jag kände av att jag gasade på lite väl mycket igår så benen var inte dom piggaste idag.
Tiderna för mig blev
Tid, medelpuls/maxpuls
11:28, 160/171
11:52, 163/168
11:39, 165/170
11:43, 164/169
11:42, 164/170
11:20, 168/172
Ingen högpulsare idag och i vanlig ordning lyckades jag få det snabbaste varet på sista varvet eller kanska jag ska säga det minst långsamma för det gick inte så fort.

Efter loppet så bjöd Irma och Gunnar på lunch. Riktigt trevligt och få inta lite god mat och sitta och snacka skit. Gunnar och Irma har verkligen legat i för att vi ska få en trevlig dag i Norrtälje, det tackar vi så mycket för.

Efter loppet så skjutsa vi hem Stefan sen drog vi vidare till Evas föräldrar. Då vi har lite problem med kortslutning till baklampan och bromsljuset på bilen så försökte jag fixa till det också då bilen snart ska besiktigas.

Svärsonnen Christian Andersson som är en fd bilmek var med och hjälpte till, utan honom hade det tagit grymt mycket längre tid så det tackar jag för. Vi hittade felet, kablarna till regskyltsbelysningen hade rostat nere vid handtaget till bagageluckan.
Ja det ska till en riktig mek för att fixa till det. Danny på Saab som jag lämnat in bilen till förut som har jobbat typ 15år på Saab som skulle fixa det lyckades inte hitta det, vilken amatör....
Hade dock lite problem med en skruv som rostat fast så det blir till Mekonomen i veckan och se om dom har några nya så jag får fast allt igen.
Evas föräldrar bjöd sen på middag så då slapp vi laga mat den här dagen det är alltid trevligt..;o)

4 kommentarer:

Gunnar Töjren sa...

kul att ni kom och körde hemma i NT... Vi kommer gärna när ni kör KM i spårvägen. Synd du inte kör på Svelands men jag förstår att lvg drar oxå!!! Ses GT

Per Kumlin sa...

Ja det kändes som det var dags att rasta racern lite, har inte blivit så mycket på den i år. Lycka till på Svealands så syns vi senare.
Och tack en än gång för ett fint arrangemang i Norrtälje. Får se när vi ska ha KM..;o)

Christian Andersson sa...

Du måste ju ge mig lite credit för jag var så snäll å duktig som hjälpte till att hitta felet lite med :)

Per Kumlin sa...

Jag får skylla på att jag var trött när jag skrev inlägget...;o) Det är klart att du ska ha credit för att du hjälpte till. Utan din hjälp hade det tagit ett bra tag till att få till grejerna. Får tacka så mycket för det.