torsdag 1 juli 2010

Fiskartorpet TT och nytt rekord för mig.

Idag blev det lite race vid Fiskartorpet igen. Det var jag, Ville, Markling och Björn Dolk som bestämde oss för att dra på i 3 varv. Kände mig ganska seg och jag hade tappat min flaska på uppvärmningsvarvet som jag inte hitta sen så jag startade torr i stort set. Blev inga fantastiska tider för mig direkt.

Första gick på 8:59 andra på 8:59 och tredje på 8:53. Ville och Markling tog tätten och Dolken var lite efter mig.
Sen slappa vi en stund och Björn bjöd på en Cola och lite vatten och då fick jag tillbaks energin igen.

Vi tog ett varv till tillsammans med ett gäng från MTB Täby som var där och körde också.
Tyvärr hamna jag bakom några som fastnade i första backen så jag fick springa upp. Börja gasa igen och kom ikapp vid slalombacken men hade problem att komma om. Trots det fick jag en tid på 8:30 så det blev nytt rekord igen.

Känns som att komma ner till 8min ska inte vara en omöjlighet om jag är pigg och har fritt spår. Sen skulle det vara kul att klara det i 5 varv också men det är en bit kvar till det...;o)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du var stark idag. Jag brukar kunna tvåla dig, men idag var jag rätt långt efter.

//Dolk

Anonym sa...

Startade ni på rätt ställe nu då? det brukar ta ca 22 s innan man svänger in på gräset och under portalen.

Anonym sa...

Jag kollade mina tider. körde 8,40 på fösta inklusive startrakan och sedan droppade tiderna till 8,50 och 8,55. Så rätt dåligt att jag körde långsammare på de två senare varven.

Pulsen visade inga röda siffror så jag tror inte jag gick ut för hårt. Kanske var styrkeintervallerna igår som tog ut sin rätt eller värmen. Eller så är jag bara svag och dålig:)

Patrik körde ifrån mig på första varvet i sista målbacken. Han gav mig en komplimang sen drog han..artig och trevlig den där Patrik:)

/Ville

Per Kumlin sa...

Dolken: Ja det var skönt och kunna klå dig i år..;o) Men du hade väl inte kört banan förrut så det finns en massa att känna på lite teknik.

Japp vi startade ganska långt ner där backen börjar plannar ut lite.

Ville: Det var ju skapligt gämna tider ändå. Fan jag måste lära mig att ta stenhälsdroppet innan backen som dig. Såg ut som jag kunde känna lite tid på det..;o) Ja Patrik är grymt trevlig och snabb.

Anonym sa...

Jag skrev det på mickes blogg med. Jag har lite lätt feber idag så där kan ju en av orsakerna till tidsdroppet vara.

Ett bra sätt att undersöka saken är ju att köra fler fiskartorpsrace:)

Anonym sa...

Tror faktiskt inte du förlorar så mycket tid vid stenhällen. Jag får hålla enr farten rätt rejält för att inte halka efteråt. Jag har funderat lite på om man kan dubbla då det är som en liten laning kanske 3-4 meter efter stenen. Men jag kommer sitta som ett frimärke i kurvan efteråt då. ivf med mina däck, de trivs inte vid fiskartorpet. Nästa gång ska jag testa tufo tror jag. eller kasnke ett par geax:)

Per Kumlin sa...

Ja fler race lär det bli. Ja lite mer kantmönster på dina däck skulle nog inte sitta helt fel.;o)

Jag känner att jag skulle kunna ha lite mer driv runt hela banan och inte sluta trampa som jag gjort på en del ställen. Då går det nog att putsa lite till på tiderna.