fredag 15 juli 2011

9:a på XC SM

Det var en hård och teknisk bana idag. Vi skulle köra 6 varv på den 5km långa banan. Det blev lika många varv som eliten skulle köra så det var ganska hårt. Som vanligt vid SM så får jag alltid något problem. Nu var det lågt blodsocker innan start trots en gedigen hotelfrukost. Vid start orka jag inte hänga på alls utan alla bara försvann. I vanliga fall brukar jag kunna ta starten och hålla det ett varv men nu var benen som betongsuggor.
XCSM
Efter typ 3 varv så började jag komma igång och låg och körde med Gunnar Bäckgren. Han körde ifrån mig uppför i början av varvet sen kom jag ikapp och om på slutet av varvet. MTB SM
På sista varvet så såg jag Magnus framför mig och benen började svara lite bättre så jag körde ikapp och om och lyckades skaka av mig Gunnar också. Kom i mål på en trött 9:e plats men får vara ganska nöjd ändå då mitt blodsocker var nere i botten.
Resultat
I herrelit så var det Emil Lindgren som tog starten och höll det ohotad ända in i mål Emil Lindgren
För CRT så var det Fredrik Edin som körde snabbast tätt följt av Lars Bleckur som tog 4:e och 5:e platsen. Stefan och Pumpen körde bra och Pumpen var nog snabbast uppför pulkabacken. Fan vad han körde, kom nästan ikapp Darvell där. Nu inväntar snart middag. Det blir nog en vända till Harrys igen.

Inga kommentarer: