söndag 28 maj 2017

Då var Långa Lugnet avklarat

Idag var det dags för Långa Lugnet . Banan var lite omgjord i början och startade nu med mördarbacken nästan rakt upp till hoppbacken. Banan hade också fått lite nya stigar och som vanligt var det en massa backar.
Starten var vid 10:30 då dameliten startade 10:00 idag.
Vi var där vid 08:30 och satte upp alla tälten och flaggor.
 
Sen bar det av och värma upp lite innan det var dags för start.
Körde upp för Mördarbacken och sen utför de doserade kurvorna. Riktigt roliga nedförslöppa.
Sen var det bara att ställa sig i starten och invänta startskottet.
 
Starten gick och jag försökte köra på så gott det gick i Mördarbacken. Som vanligt så är jag inte så stark uppför och tappade en hel del.
Kom tillslut med en bra klunga med Tommy Olsson och några till som hjälptes åt att dra ganska bra. Tommy är riktigt bra utför och körde på när han fick tillfälle. Han fick en liten lucka på en slingrig grusväg som jag fick täppa till. Jag fegade lite i det lösa gruset och han fick några meter. 
Sen började det gå uppför och jag tappade igen och orkade sen inte ta mig tillbaka.

Kom ikapp John Andersson och en h40 åkare på slutet. Vi körde på och laddade på nerför ganska skapligt. Kom om h40 åkaren när vi kom ner i slutet av backen och jag laddade på för spurt men hade helt missat att man skulle ta ett extra varv runt Stadion.

Tänkte att hur ska jag orksa det här ner det dessutom avslutades uppför. Det var som tur var kurvigt så det var svårt att sig om så det var bara att fortsätta ladda och det gick hem. Skönt att avsluta bra.
Blev tillslut en 13:e plats i H40. De är grymt snabba i den klassen. Fullständiga resultat ifrån Långa Lugnet finns här.

Blev en vända till hinderbanan i Vika med Jocke och Jessica för att vara ner lite sen. Kul avslut på dagen.
 

Inga kommentarer: