onsdag 5 december 2018

Philips Hue Play

Fick lite habegär till den nya Philips Hue Play så det blev ett spontanköp på 3 styckna på Mediamarkt. Har ju inte lagt ner så mycket på hemmet sen vi flyttade in här 2012 så jag tyckte det var dags att piffa upp det lite till med några fina lampor. Jag är ju lite tekniknörd så ett gäng nya lampor till det nya smart hemmet skulle sitta fint.

Blev riktigt snyggt tycker jag själv med lite fin bakgrundsbelysning bakom TV:n.

Med Philips Hue Sync så går det att få lamporna att synka med rytm och färg på ljuset till filmerna eller musiken jag ser på också. Rolig funktion och fungerar skapligt bra. Var kanske inte 100 prosentigt i sync med det går att köra delay på det men har inte hunnit testa det fullt ut. 

Entertaiment Aerean bliv lite större i appen nu i alla fall om jag vill slå på allt i vardagsrummet. Kan bli ett schyst disco här nu.

Trevligt med lite mysbelysning i vardagsrummet.

Lite träning har det blivit idag också. Dock bara lätt jobbpendling raka vägen till jobbet och sen hem.

2 kommentarer:

Johannes Sikström sa...

bra, snart är det är en "smarta hem"-blogg! har själv precis kommit in på det där och det är ganska beroendeframkallande. Kör telldus själv med smarta uttag som gör att man kan schemalägga mkt av alla smålampor. Tex släcks allt när vi åker hemifrån och tänds upp igen när vi kommer hem. Grymt smidigt =) bra sugen sätta brytare även vid väggknapparna men då ska man ha dit en elektriker =)

Per Kumlin sa...

Ja det är ju lite småkul och sitta och konfigurera så det är väll risk att det kommer mer sånt på bloggen. Kanske ska höra om någon vill sponsra mig där😂
Philips har ju sina egna Dimmer switch man kan köpa till och konfigurera upp till 10 lampor men då blir det ju ytterligare en pryl att hålla reda på och ha både den och den vanliga på väggen blir lite plottrigt😂
Får se hur jag ska göra så resten av familjen kan använda uppsättningen utan att krångla till det för mycket