torsdag 27 december 2018

Sota ur Skodan

Idag blev det lugnt på träningsfronten. Skulle storstäda på morgonen då några kompisar skulle komma över på middag på kvällen. Sen blev det en vända till Farsta för att hälsa på föräldrarna och käka lite lunch.

Tog en vända schack med pappa och det gick inte så bra. Hans drottning kom in genom mitt försvar och gjorde kaos av alla mina spelare och gjorde sen chack matt.
Får bli revansch på det sen.

Påväg hem körde vi förbi Älvsjö parkeringen och det var dags att sota ur Skodan och testa fyrhjulsdriften.

Det var helt tomt på parkeringen så det var bara att öppna upp spjälen och släppa löst hästarna.
Den går grymt bra Superben. Dock går det inte stänga av antispin och antisladd helt utan den försöker hjälpa till när den får för mycket sladd. 

Lite synd att den inte går att ställa upp helt men shit vad barnsligt kul det är att sladda runt. 
Det är så mycket roligare med fyrhjulsdrift än den framhjulsdrivna gamla SAAB:en jag hade förut. SAAB:en var minst lika stark och lättare men när det bara går rakt fram när det släpper är inte lika kul, dock gick den som ett spjut när man hade grepp.

Nu med fyrhjulsdrift går det att styra mycket bättre och jag kan gasa ur kurvorna och den blir mycket mer lätthanterlig och framförallt rolig och köra när det är halt.

Ibland är man lättroad, men samtidigt är det grymt bra att lära sig hur bilen fungerar under säkra förhållanden så jag ser det som att slå 2 flugor i en smäll.

Inga kommentarer: