måndag 8 augusti 2016

Lite egobilder ifrån Finnmarksturen och W/KG

Hitta ett gäng finna bilder av Eva Önnemar här och ytterligare ett stort gäng bilder här av Jronbike ifrån Finnmarksturen igår.
Här var ledarna i loppet i första startbacken.


























Det ser nästan ut som jag leder här också men jag är tyvärr en bitt efter.


























Ser nästan ut som jag är pigg men redan här är jag lite trött.


























Tror det här är ifrån efter en av de långa utförslöporna där jag fått en lucka till gänget jag cyklar med och har precis lyckats jaga ikapp en grupp framför. Kändes bra att kunna dra ifrån.



























Ser ut som det är efter andra lagningen och man snart skall uppför den långa backen till bergspriset. Jag ville komma först till båtten av backen då man skall ner för en trappa där och det brukar ofta bli kö där för en del fegar och vågar inte köra ner eller brommsar vädigt hårt där.



























Här ser jag också nästan stark ut men benen är som spagetti.


























Har tappat min grupp och ligger och försöker att hålla fart själv. Tur att det kommer nedförsbackar efter uppförsbackarna. Jag har lite hatkärlek till uppförsbackarna. Det är ändå ganska skönt och ta ut sig uppför.


























Här krampar jag in i mål efter att ha kört en stund med bara 1 ben. Var skönt att komma i mål. Utslaggsgivande och rolig bana. Det är inte så många höjdmeter på Finnmarksturen men de backarna som finns är ganska långa och drar ut fältet ganska regällt.


























Jag har märkt att jag kan köra på ganska bra i de korta backarna men när det börjar ta mer en någon minut så orkar jag inte med riktigt. Har nog lättare för att köra på ren styrka än att ligga och mala på i de halvlånga på över 4-5 minuter.
Har tyvärr gott upp ett par KG under semestern också och det märks direkt i backarna. De få kilona gör tillräkligt för att mina W/KG inte riktigt skall räcka till för att orka hela vägen upp.

Nu har jag dock börjat jobba igen så nu skall det inte bli en massa småäta och jag kommer tillbaka till den lite inrutade vardagen där det är lättare att håla koll på allt.

Hoppas jag kan komma tillbaka snart med lite diciplin över maten och träningen.

Inga kommentarer: