tisdag 30 augusti 2016

CK Valhall pass runt Bornsjön avhängd och fin

Idag var det dags för att köra ett tömmingspass inför Bockstensturen i helgen. Fick bli racern då det såg ut att bli fint väder. Körde backintervaller på väg till jobbet och tog ett Strava KOM uppför backen mot Ulriksdal där jag hade 973 watt i medel.

På kvällen så skulle det bli hårdkörning runt Bornsjön med CK Valhall. De hade sista utepasset på vardagar idag. Vi samlades vid Cykelspecialisten vid Hornstul

Blev sen ganska lugn körning till Botkyrka Kyrka där vi skulle samla ihop hela gänget innan det var dags att köra på.


Jag hade ju planen på att det här skulle bli ett ordentligt tömningspass inför Bockstensturen i helgen så jag hängde på varenda utbrytning som var i början. Det straffade sig ganska snabbt och redan när vi var påväg till Lideby så hade jag hängt av mig själv.
De andra var alldeles för starka och jag hade inga krafter kvar när tåget gick i en av backarna efter att jag spurtat ikapp utbrytning efter utbrytning.

Det var en stackare till som blivit avhängd så vi hjälptes åt att håla farten uppe. Vi delade på jobbet hela vägen och vi körde på så gott det gick.
Blev riktigt bra träning och jag var helt slut när jag kom hem.

Fick ihop nästan 9 mil ikväll och mycket var på och över tröskeln. Kommer nog sova gott inatt.
I morgon och på tordag blir det vilodag för att återhämta mig tills på lördag. Får bli ett väckpass på fredagen när vi kommer fram till Varberg sen.

Inga kommentarer: