onsdag 14 augusti 2019

Hydrocut Expert trials

Idag blev det en vända till Hydrocut igen. Vilka grymma spår det finns där. Tänkte jag skulle testa de mest avancerade spåren de hade. De kallades för level Expert och hade 2 svarta rektanglar vid starten så det inte skulle gå att missa att man va på ett sånt spår.

De hade lagt upp ett hinder i början på expertspåten också så att man viste att klara man inte den så är det ingen idé att fortsätta.

Jag satte dem som tur var utan problem. Fast den här sista var lite scary då den var ganska smal och brant nerför. Skulle man halka av skulle det göra riktigt ont.

Spåret hete till och med Kamikaze och var riktigt brant både uppför och nerför med tighta switchbacks. Grymt kul att köra.

Adams run som var det 2:a svåra spåret hade en massa A och B linjer. Tyvärr så var B linjerna oftast snabbare för de gick precis bredvid och där var det bara att köra rakt på.
A linjerna var oftast en stor sten som var i vägen som gjorde att man fick hoppa eller sakta in för att ta sig över.

Jag testade att gasa på lite på Adams Run som var en av Expert spåren. Spåret är som sagt inte så tekniskt iform av rötter och stenar utan det är den är väldigt tight med snäva svängar och skymda kurvor som gör den lite småsvår.
Gjorde en liten film på det 2.9km långa spåret så håll till godo.Blev riktigt fin teknikträning på grymt flowiga spår.

Efter träningen blev det till att cykla ut till en park och bada lite med småtingarna. Skönt och bara relaxa lite och trampa ut benen lite.
Avslutade kvällen med lite grill hos min kusin Laila med familj, riktigt trevligt avslut på dagen.

Inga kommentarer: