torsdag 5 mars 2009

Hårdträning igen och glöm inte Coffe Cupen nu på lördag.

Förra veckan fick man vila lite så nu är det dags att börja köra hårt igen.
Började måndagen med att köra trappan på rulle där hemma. Dvs järnet 1min sen 1min vila sen järnet 2min och 2min vila upp till 5min sen går man tillbaks till en minut.

Var väl uppe i ca 500w första minuten sen dala det ända ner till 320w på 5minutarn inga höjdarsiffror direkt. Känns skönt att Gustav Larsson snittar nästan lika mycket på 30min som jag gör på 1min...;o) Man har en bit kvar. Kändes grymt segt i benen men jag lyckades ha lika mycket effekt på slutet som i början så det var ju helt OK. Men jag fick ju 1 min kortare intervall för samma vila på slutet också på varje intervall.

I tisdags så körde jag box igen på jobbet. Där fick man slita ganska ordentligt kan jag lugnt säga. Det jobbigaste var när man skulle stå i plankan fast på händerna brett isär och sen springa på alla fyra genom hela hallen för att sedan mata slag och sparkar mot sin motståndare och sen springa baklänges tillbaka och fortsätta med plankan.
Shit var slut man var sen.

Blev 7st 8min intervaller när jag kom hem sen. Startade på 300w och det kändes helt ok. På 5 intervallen efter drygt 4min så bara tvärdog jag. Fick inte runt benen alls, det var som om någon bara släckte lyset. Tog ett blodprov och det visade sig att jag hade väggat ganska ordentligt. Låg på 3 i blodsocker. Slängde i mig en liten godispåse sen fortsatte jag dom sista 2 intervallerna på 270w. Sen var det bara middag och god natt.

Tog en vilodag igår och hade brosan på besök en sista gång innan han drar tillbaks till Kina.
Vi testade alla spel vi hade till PS3:an sen blev klockan mycket och det var dags för han att dra hem till föräldrarna. Han har kommit igång med Guitar Hero nu så snart sitter han med en PS3 också.


Idag har det blivit lugn cykling till jobbet och sen lite styrketräning på lunchen med en hel del coreövningar. Sen drog jag ut med Stefan Nilsson och piskade mig upp för Nybohovsbacken 10 gånger. Hade inte mycket kräm i benen idag. Fick tider runt 2:34-2:45 fast det var första varvet som var långsammast och det sista snabbaste så det var skönt i alla fall. Stefan körde starkt och segla ifrån mig. Har för mig att jag låg runt 2:20-2:30 förra året så jag verkar inte helt återställd från sjukfrånvaron.
När jag kom hem så fastna jag framför Lyxfällan. Ha ha det var en genomblåst blondin som åkt räkmacka på sina föräldrar som skulle botas. Hon hade verkligen noll koll, Jag menar hur lyckas man gå back 15000:- i månaden när man får 20000:- efter skatt? Hissen gick inte hela vägen upp där om man säger så.......

I morgon blir det vilodag för på lördag är det Coffe Cup i Täby och den tävlingen får man så klart inte missa.

Inga kommentarer: