söndag 1 mars 2009

Storbesök från Kina.

Ja den här veckan har varit ganska lugn så det har varit riktigt skönt att få återhämta sig lite. Men är det inte cykel så är det alltid något annat man kan sysselsatta sig med.

I fredags så kom min bror med sin fru Nellie och deras son Delance på besök från Kina. Dom ska vara här en vecka på blandad semester och jobbresa.
Delance har aldrig sett snö förrut så det fick vi bjuda han på lite. Vi hade tänkt åka lite skidor i Flottsbro bara för att få lite extra roligt i snön men det var inte världens bästa idé då det är sportlov och lönehelg.

Vi tog oss till Flottsbro i alla fall igår men några skidor blev det inte. Det var över 100 pers i kö så det hade nog hunnit bli mörkt innan man fått skidor och liftkort.
Vi gick upp för backen i stället med Delance i pulka, det gick bra det också så fick han se lite snö i alla fall.

Sen blev det en lunch på Heron City. Vi hade tänkt ta en bowling också men det var lika fullt där som i flottsbro så vi drog hem till oss och spela lite Guitar Hero Worldtour i stället.
Fick även med morsan på det men farsan ville inte släppa till.....;o)

Vi bjöd på lite middag. Delance tyckte tydligen om efterrätten för där rensa han tallriken ordentligt. Gick inte lika bra med huvudrätten hur ska man tolka det.....;o)

Sen körde vi några varv till på Guitar Hero innan dom skulle hem.

Idag har det inte hänt mycket. Har slappat hela dagen sen blev det tvätt av bilen för den började verkligen se ut som skit.... Men nu är den fin och skiner igen. Få se hur länge det håller i det här vinterslasket.

Blev stormiddag med föräldrar och svärföräldrar tillsammans med Hans, Nellie och Delance. Det bjöds på potatis med köttgryta och avslutades med glass och färsk frukt riktigt trevligt.

När Delance skulle äta så skulle hans gossehund få testa av maten först. Så varje tugga han tog fick hunden godkänna först. Han måste ju vara försiktig så han inte åker på någon skit här i Sverige.....


Delance hade lärt sig sjunga och det var inte vilken låt som helst heller.....
Han gick och nynna "What you gonne do when they come for you bad boys bad boys" Undrar vad han fått just den låten ifrån. Sen råka jag säga "katjing" vid ett tillfälle där någon hade inkasserat något och det snappa han upp så klart så han gick runt och sa "katjing" lite då och då.
Nu är man hemma igen och det börjar bli dags att dra sig till sängs.

Inga kommentarer: