söndag 22 mars 2009

Nu har man kört in Ghosten.

Det har varit 2 kepscupar den här helgen. Igår så var det vid Ursvik. En riktigt blöt och lerig bana. Cyklade ditt som uppvärmning. Trots lerig och blöt bana så var det ett ganska stort gäng som tagit sig dit för att slira runt lite.

Calle Friberg var på besök och visade var skåpet ska stå. Han tog starten sen segla han iväg och ingen mäktade med hans tempo idag. Micke S var efter och sen jag första halvan av första varvet. In i en backe kom Stefan N om mig i en ruskig fart kändes det som och jag hade inget att svara med.
Stefan och Micke segla iväg och jag stod som parkerad och kunde inte göra något.
Körde sen tillsammans med Ludvig Ek från Södertälje.
Vi brottades lite om placeringarna men på 3 varvet drog jag ifrån lite och då gick han i mål. Såg ingen framför mig eller bakom så jag tappa motivationen lite när jag inte hade någon att jaga. Det märktes på tiden också körde typ 2min långsammare Hade verkligen inga krafter idag. En del beror nog på mitt blodsocker också. Jag vet inte var det är med min kropp ibland. Jag hade skyhögt värde på 31,4 när jag kom hem. Hade bara ätit 2 bars och 1 flaska saft under dom 3½ timme jag kört och jag hade runt 8 när jag cykla hemifrån, hur fan är det möjligt?????
På kvällen var det fest hos Alex. Riktigt trevligt. Vi blev runt 15-20pers. Alex bjöd på någon köttgryta med surkål i.
Det satte verkligen fart på magen.... Sket saturnusringar hela kvällen sen och magen var helt uppsvullen. Har fjärtat hela söndagen efter det också, var riktigt tarmsköljning i den maten. Min mage måste ha blivit vek på senare år, förut kunde jag käka vad som helst utan problem.
Alex, maten var riktigt god det var nog bara min mage som blivit känslig...;o)

Alex bjöd även laget runt på Mintu.
Han hade hela frysen full med den ädla drycken. Vi hitta en stackars lax bland nyttigheterna också.
Det var ingen fjoldricka där inte utan det var den riktiga varianten på 50%. Snaps med klös i kan man väl lugnt säga. Jag smakade faktiskt inget då jag skulle tävla i morgon också.
Jag och Eva var kvar där nästan till 1. Järngänget Stefan N, Hjalmar och Micke S var dom som var kvar när vi drog.

Idag var det Keps cup i Södertälje. Då det inte skulle vara så lerigt så tänkte jag inviga den nya cykeln. Banan var riktigt rolig. Lite småhal med många igångdrag och en del körning på skrå med hala rötter på.

Den här gången var det Ulf Johansson som tog starten och jag kom strax efter. På slutet av första varvet så märkte jag att min sadelstolpe hade sjunkit en bra bit. Stanna och fixa till det och fortsatte sen och köra och försöka komma ikapp lite.
Sen var det dags för mitt styre att lossna. Stanna igen och drog åt det. Började försöka köra igen. Kom ikapp någon och sen börja bakväxeln att strula. Då hade den lossnat också. Fick skruva åt den och justera. Hade nu blivit varvad så det kändes mindre kul. Satte igång att köra och då kom precis Patrik ikapp för att varva mig.
Hängde på och körde ifrån honom på hans sista varv sen var det bara att gasa så gått det gick. Fick min bästa varvtid på mitt sista varv. Hade förlorat ca 7-8min på alla mina stop.
Hade även lyckats med nybörjarmisstaget att inte kollat trycket i däcken också. Jag tyckte det kändes väldigt stötigt när jag körde. När jag kolla trycket när jag kom hem så låg det på 3bar inte konstigt att jag sladda runt hela tiden.
Nu är Ghosten inkörd i alla fall så skruvarna borde sitta kvar nu efter efterdragningarna från dagens lopp. Det är därför det är skönt att få cykeln i tid så man hinner köra in den innan dom stora tävligarna. Hade inte varit så kul om alla skruvar lossnat på Cup premiären......
Nu gjorde det inte så mycket att dom lossna, jag fick bra träning i alla fall.
Resultat kommer upp här sen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså det var du som gick omkring och fes? Fy fan! .-D

Steffoboy sa...

Jamen då var det ju en bra gryta. Bästa förberedelse inför raceday!

Inte trodde väl jag att du skulle drabbas av mekaniska nybörjarproblem :) Mig hände det nog på nittiotalet senast :D

Av bilderna att döma såg det ut att ha varit en rolig bana. Själv tog jag lite sovmorgon. Och drog iväg en liten sväng med Micke senare på da´n...

Per Kumlin sa...

Hjalle: Ha ha jag var ju tvungen att lufta systemet...;o)

Stefan: Ja det blev lite bättre tryck på söndagen en i lördags så gryttan satt bra...;o)
Jag tyckte jag hade dragit åt skruvarna men det mesta är ju carbon så jag våga inte ta i allt för mycket...
Banan var grym, många roliga kurvor och snabbåkt.