lördag 3 april 2010

Blev en lång dag idag.

Vaknade och käkade frukost sen gick jag och vila en timme för att sedan gå och köra ett maxtest. Startade som vanligt på 210watt och öka 30w för varje minut för att sedan köra tills jag trillar av cykeln.

Gick lite bättre den här gången än förra. Nu lyckades jag pressa 39sekunder på 450watt så det var över en halv minut bättre. Körde sen 10min på 310w och kunde avsluta sista minuten på 400 så det kändes helt OK. Är i alla fall bättre än förut så helt fel kan det inte vara.

Hade lovat Eva att i skulle göra något som hon ville idag så det blev en sväng till Taxinge Slott för att käka lite av deras tårtbuffé...;o) Hon blev mätt och glad.
Vi traska sedan runt ett varv för att skaka ner tårtbittarna. Var fortfarande mycket snö på småvägarna men det var trevligt med en liten promenad.

När i kom hem så brände jag en timme till på rullen för att få bort lite till av tårtan så det blev 2 st 4min intervaller på 360w och sen testade jag 4st 1minuters intervaller på 500w och det var precis så att jag klara det. Då tog jag ändå en lång vila på hela 3min i mellan intervallerna.
Efter det så bar det iväg på nästa event. Vi hade blivit bortbjudna till min gamla surfarkompis Lukas som jag inte har sett på ett bra tag.

Var grymt kul att prata gamla minnen och snacka skit med honom och hans sambo Monica. Dom hade ett gediget barskåp också där vi bland annat hitta den här.
Jag säger bara fyfan Strohrom släng dig i väggen, här snackar vi 95% alkohol. Ett par drinkar gjorde på den sen kan man nog räkna med en riktig dunderfylla med inbakade minnesluckor och kanske ett par pizzor på köpet.

Inga kommentarer: