lördag 10 april 2010

Keps Cup i Täby

Ja då var första tävlingen avgjord i år. Det ser ut som det är Ola Hellström som kommer hålla i taktpinnen i år i H30 klassen.
Fan vad han körde, hade inte en suck att hänga med idag. Det var en ganska lättåkt bana med i stort set inga stigningar alls så det var storskivan som gällde varvet runt idag.
Det var mycket kurvor och igångdrag och jag kände att det var första gången i år jag var ute i skogen och körde hårt. Hade inte riktigt flyttet inne än.
Men det var en grymt rolig banan som Erig Vrang och co i MTB Täby hade fått till och det var inte alls så blött och snöigt som jag trodde att det skulle vara.

Kände att jag hade en tung dag i dag. Hängde knappt med i starten som jag brukar göra och jag var väldigt seg i igångdragen och halka runt ovanligt mycket på stenarna och rötterna. Första 2 varven av 5 var en ren katastrof. Blev omkörd av allt och alla kändes det som.
Sen ryckte jag upp mig lite och körde ikapp Stefan Norlin, Peter Örn och Stefan Larsson som hade kört om mig lite tidigare.
Körde med dom till 4:e varvet där dom var klara sen tappa jag motivationen lite igen när jag inte hade någon att jaga.
Blev en 3:e plats för mig runt minuten efter Gunnar Töjrén som också haft det tungt.
I elit klassen var det Fredrik Edin som knepp förstaplatsen förre Mikael Salomonsson.

Här finns resultaten för MTB Täbys Keps Cup.
I morgon blir det Keps Cup på hemmabana i Källbrink då det är min klubb Spårvägen som arrangerar. Bättre ben då hoppas jag.

Inga kommentarer: