tisdag 5 oktober 2010

3km på Sätra IP med Hjalle

Först efter jobbet så tog jag en runda till Cykelspecialisten för att inhandla lite lim och bromsklossar till mina nya däck och hjul, och för att klämma och känna på Patriks nya Cannondale cross i plast.
Den var riktigt fin. Skulle inte tacka nej till en sån.
Sen möte jag upp Hjalle vid Liljeholmen då vi skulle ut och springa lite. Det blev ett härligt hårt 3km test på Sätra IP. Hjalle har ju sprungit lite mer än mig och har tekniken inne. Så när vi börja testet så försökte jag ta rygg på honom. Det blev nog en liten för hård öppning för mig för vi sprang första varvet på 1:15. Jag lyckades hålla mig kvar i 3 varv sen var det kört. Som vanligt var det andningen som satte stop.
Hjalle bara segla iväg och jag orkade inte hålla ryggen längre. Han fick runt 150m på mig men han glömde sista varvet. Så när jag kom igen så fick han springa med. De 2 sista varven gick nästan i gångfart för mig. Jag lyckades inte sätta fram fötterna för varje steg och det kändes grymt yxigt att springa.
Kom i mål på 11:16 så det var inte superdåligt men inte under 11 heller som jag hoppats på. Får nog köra lite lugnare i början.
Blev en liten middag hemma hos oss för att få lite återhämtning därefter fastna vi framför TV:n och PS3:an.

Inga kommentarer: