lördag 9 oktober 2010

Happymtb Yardsale STHLM 9/10 - med bullfika

Såg i veckan att det var Yardsale på Happymtb som Johan och Andreas höll i. Tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att rensa garderoben lite.
Packa ihop det mesta som inte var allt för använt och gamalt och hoppades på att någon ville köpa det.
Det gick riktigt bra. Kom ditt och packa upp allt och min trevliga bordsgranne köpte nästan allt och packa ner det lika snabbt i sin väska.

Var en riktigt trevlig tillställning och det blev mycket snack med likasinnade.
Jag fick sålt allt förrutom mina DT Competisionekrar i 262 och 266mm längd. Så är det några som behöver det så finns det lite över 100st med nipplar till.
Sålde mina grejer grymt billigt. Det mesta helt oanvänt till nästan 1/5 del av nypriset men fick nästan ihop 2000 spänn ändå så det kändes helt ok.
Bättre det än att det skräpar i garderoben. Nu har jag lite plats för nya saker i stället....;o)

Han med en vända med crossen med Patrik på eftermiddagen också. Vi drog till Gubbängen där vi möte Tysken och Angelica. Vi körde lite teknikträning med hopp över hinder och spring uppför trapor med cykeln. Pressa cykeln en hel del i kurvorna och Tufo däcken satt kvar på Revolver Racig hjulen så det kändes bra. Verkar vara riktigt bra grepp också så det känns tryggt när det är så mycket gräs på tävlingsbanan på Kompiscrossen i morgon.

Inga kommentarer: