lördag 23 oktober 2010

Blev en 4 timmars runda med Stefan

Möte upp Stefan N vid Hammarbybacken vid 12 tiden. Tog en liten runda ut mot Hellas på de lite mer tekniska stigarna. Var grymt halt på rötterna och stenarna men det var kul att få öva lite på balansen. Stefan skulle hem ganska tidigt så det blev bara milspåret lite lugnt innan vi vek av hemåt.
Var fan kom all snö ifrån. När jag drog från jobbet igår såg jag inte skymten av någon snö men när jag kom till Hammarbybacken och vid Hellas var det hur mycket som helst.


Jag lämna av Stefan vid Vinterviken och drog sen vidare själv bort mot Vårbybacken och tog sen en sväng upp till Flottsbro. Körde hem via Källbrink sen fick det vara nog. Var ganska kallt då snön höll på att smälta så jag var så där härligt genomblött och det brukar inte vara någon bra kombination med kallt väder.
Fick i alla fall ihop 4 timmar men det blev bara 130 i medelpuls trots att jag försökte köra på och få upp värmen efter att ha lämnat Stefan.

Nu ska min bror Hans som är på besök här från Kina komma på en liten middag. Blir risk för att det blir spelkväll sen efter det...;o)

5 kommentarer:

STIZZE sa...

Synd att jag inte kunde haka på, men vi är tre pers som ska cykla Hellas imorrn ifall inte vädret är helt kasst imorrn, kl 10 vidd hbb. Vill du med?

Per Kumlin sa...

Det blir kompiscrossen för mig vid Ankdammen. Hade tänkt att få lite kort och hård träning, Det är grymt kul tävlingsformat också. Alla startar samtidigt och det är gratis, kan inte bli bättre.
Men tack för inbjudan.

STIZZE sa...

De jag skulle cykla med avvaktar vädret om det blir bättre, jag kollade upp ankdammen nu och det är för långt för att hinna dit i tid. Fanns ett gäng som åker nynäshamn-hbb också men det pendeltåget gick redan kl 9 imorse.

Anonym sa...

Skitsvårt o få upp pulsen på långpassen såhär års tycker jag!

Per Kumlin sa...

Ja när jag är kall och frusen så är det nästan omöjligt att skrämma upp pulsen.