torsdag 18 november 2010

Pannlampekörning. och lite förändring av blogglayouten.

Idag blev det till att plocka fram pannlampan. Körde till jobbet och på hemvägen blev det en runda i Ursvik och Järvafältet. Hade inget riktigt mål för dagens träning utan jag ville bara ut i skogen och leka lite. Var riktigt länge sedan jag körde med pannlampa i skogen och det var riktigt kul.
Det blir en härlig fartkänsla med pannlampa. Det känns som det går mycket fortare än vad det gör och det blir lite svårare att se hur stora och djupa stenar och hål är.
Blir lite teknikträning av det hela. Jag hitta något svart/vit spår som skulle vara 15km så det blev ett varv där.














Har försökt att uppdatera layouten på bloggen nu också. Är det bu eller bää, bra eller anus?
Tänkte att det var dags då den sett likadan ut sen jag började. Det är ungefär som min frissa och min svarta jacka som jag gått dragandes med jag vet inte hur många år. Men nu är det dags för lite förändring, kan ju inte se likadant ut hur länge som helst.
Tycker ni det blev till det bättre eller sämre?
Själv tycker jag det blev bättre med lite mer utfyllnad av sidorna och större textbredd då jag själv har ganska stor skärm. Men jag har sett att det är en del som faktiskt surfar in med mobilen och då kanske det blir ett helvete och scrolla runt.
Det finns säkert mycket mer jag kan förbättra men jag får ta en sak i taget. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Få in lite kanter runt top-bilden och de tre ramarna i bredd så blir det lite skönare för ögat. En annan huvudtextfärg eller kanske redigera bilden och skriva in text i själva bilden. ANnarsser det väl hyfsat ut. Bloggarkiv måste längre upp, ifall man vill kolla andra inlägg än senaste så är det smidigare ifall dom lockar direkt längst upp, förslagsvis på höger sida?

STIZZE sa...

Sen kan jag nog även tycka att top-bilden är lite för hög, kanske skära av och/eller minska den lite?

Per Kumlin sa...

Ja nu har jag labborerat lite. Vet inte om det blev till det bättre men förhoppningsviss lite mer överskådligt;o)