söndag 27 februari 2011

Slappardag och lite distans

Dagen började med ett som skulle bli ett lugnt distanspass med Patrik E och Tobbe som jag skulle möta upp i Stuvsta vid 10:30 tiden.
Alla pratade om hur trötta de var och att här skulle det minsann bara rullas lite lätt. Det höll väl till första backen ungefär sen skulle det ryckas och ställas av för fulla muggar uppför backarna.
Patrik
De körde ju på aslätta crossar medans jag körde på min vintercykel med dubbdäck så jag fick ta i lite för att hänga med ibland.
Jag hade faktiskt tänkt ta det lugnt på riktigt så jag drog ingenting idag och jag släppte iväg dem i en del av backana också men några gånger hängde jag på och stressa på benen lite gran.
Det blev en trevlig runda på grusvägar mot Ågesta sen vidare mot Gladö kvarn och Lida. Var ganska plogat på de flesta vägar men ibland kunde det vara lite väl mycket snö.
Vägarna med mycket snö var de enda bitarna som jag hade fördel med min MTB resten var rena crossvägar.
Snöiga vägar
Patrik och Tobbe var klara när vi kom tillbaks till Stuvsta efter ca 2 timmar så jag fortsate själv vidare mot Ågesta igen och sen blev det till att sladda runt på isen vid Magelungen, det var grymt kul. Det var fan spegelblankt på isen idag så det var härligt halt, barnslig som jag är så var jag tvungen att lägga en donut....
Fick ihop 4 roliga timmar på snön idag med ett medel på 136.

Resten av dagen har jag bara slappat och tagit hand om lille Oskar. Han har varit lite gnällig idag av någon konstig annledning. Han äter och skiter typ varje timme och vill inte ligga vara tyst. Speciellt inte på kvällen för då brukar han vakna till liv på riktigt men nu börjar han lugn ner sig lite. Oskar med mamma Eva

Inga kommentarer: