tisdag 10 maj 2011

Backintervaller i Hammarbybacken med Stefan Dahl

Idag blev det några riktigt hårda intervaller upp och ner för Hammarbybacken med Stefan Dahl.
Vi körde järnet uppför vänstersidan från botten upp till toppen. Sen var det bara att stå på den lättare downhillbanan som går i några serpentiner på högersidan om man tittar mot stan från toppen och sen går in i ett skogsparti på slutet. Det skogspartiet var stötigare än vad jag kom ihåg. Men det fanns ett par spår att köra över där. Råkade ladda på lite väl mycket när jag var efter Stefan. Körde in högt på högersidan och kom om Stefan men sen var det lite brantare än vad jag räknat med så jag höll nästan på att slå över men lyckades reda ut det fint som tur var och han sprinta ner först till botten av backen.
Vi körde väldigt jämnt idag så det var kul. Vill ju inte bli för förnedrad uppför. Det var jämnt nedför också, Det var ganska halt och brant så det var svårt att stå på så mycket mer än vad vi gjorde med de däcken vi hade.
Det var riktigt kul att köra, Sparken gick riktigt bra både uppför och nedför.
Happymtb hade sin vanliga runda på tisdagarna också och det såg ut att vara riktigt mycket folk. Var nog runt 40-50pers. Hade lust att hänga på en bit i det fina vädret men jag ville inte komma hem så sent så det får bli en annan gång.

1 kommentar:

Tille sa...

Trevligt att ses. Det hade varit bra om du hade hängt med efter backintervallerna. Om du är lagom utmattade kanske jag orkar hänga med i ditt tempo.

/T