söndag 15 maj 2011

Långa Billingeracet

Nu är Billingeracet avklarat. Vi i CRT hade lyxat till det med Scandic hotell så det var riktigt skönt. Innan start så satte vi upp tälten och chilis lite på startområdet. CRT tältet
Lilla Oskar var med också och fick uppmärksamhet av Pontus och fick låna hans coola brillor, han såg riktigt tuff ut med dem.
Oskar ser cool ut i Pumpens brillor
Starten gick vid 11 så vi hade fått lite sovmorgon . Som vanligt så tappa jag uppför men som tur var så hade de inte tagit bort den roliga nedförsbacken så jag kom ikapp en klunga med Erik Vrang i. Upptäckte att jag tappat flaskan så det började bli lite torrt. Lyckades klanta till mig och missade första lagningen också.

Fick tag i en flaska till slut sen var det bara att börja jaga ikapp allt jag tappat. Kom nästan ikapp men gjorde bort mig igen och ladda lite för mycket i en utförslöppa och satte mig tungt i landningen så sadeln vek sig uppåt. Det var bara att stanna igen och skruva till. Tappa alla igen och fick jaga själv ett tag.
Kom med i en klunga som körde ganska bra och vi mata på de sista milen. Som vanligt så var jag för trött när jag kom till strupen så jag tappa en H30 åkare som drog iväg där.
Kom in på en trött 7:e plats så det var inte så mycket att hurra över. Resultaten från Långa Billingeracet finns här sen.

Inga kommentarer: