onsdag 15 augusti 2012

Lång dag med bad och städ

Blev en lång men trevlig dag idag. På förmiddagen åkte jag och Oskar till Blå Lagunen vid Ekerö och bada lite gran.
Vi lyxa till det lite och tog Slagstafärjan över till Ekerö istället för att köra runt.
Oskar ville såklart gå runt och titta lite. Han ska ju undersöka allt nu för tiden. Det var extra kul att se på vattnet som rörde på sig under båten. 

När vi äntligen kom till Blå Lagunen stod det att det var stängt. Såg dock att det var fler som var där så vi gick ner ändå. Hade inte tänkt åka såhär långt för att åka hem innan vi fått bada.
Oskar fick flyta runt i sin lilla badring.
Jag försökte dyka efter bilen som ska ligga på botten där någonstans med det var för grummligt i vattnet idag och den ligger på nästan 10 meters djup. Får ta det någon annan gång.
Det var inte direkt någon Egyptenvärme här så Oskar ville inte bada allt för länge heller.
Blev till att leka runt på stranden innan vi åkte till Ekerö Centrum och tog en lunch.
Resten av dagen har gott till att bli klar med storstädningen inför fotograferingen av lägenheten.
Det har tagit grymt lång tid att få till allt. Men nu har vi äntligen fått rent i källaren och slängt allt skit vi inte använder. Har nu flyttat ner allt vi inte använder här i lägenheten så ofta så nu är det bara lite småstäd kvar.

Hade tänkt träna idag men det blev det ingen tid till. Först tänkte jag dra ut en kortis och köra backintervaller. Det han dock bli mörkt så då tänkte jag att jag kan köra ett pass på Monarken.
När jag förtfarande inte var klar med städningen vid 23 tiden så la jag ner mina planer på att träna och hoppas jag hinner med det i morgon istället.

2 kommentarer:

Katja sa...

Slagstafärjan är supermysig :)

Per Kumlin sa...

Ja en solig sommardag är den riktigt mysig:-)