fredag 18 april 2014

Distanspass till soptippen

Idag skulle det bli distanspass på runt 4 timmar. Planen först var att köra landsvägshojjen men då det regnade så var jag inte så sugen på det.
Väntade tills det började bli lite tort sen tog jag träningshojjen och drog ut till Järvafältet. Planen var att testa lite nya stigar och ta mig mot Kallhäll och köra hemåt via Hässelby och Alvik och kanske ta ett varv på Fornstigen.
Dock kom jag in på helt andra stigar än vad jag tänkt mig och det blev många återvändsgränder. Kom till en stig som tog slut i ingenstans men det såg ut som det var någon väg längre fram så jag tog cykeln och traska rakt genom skogen. Helt plötsligt så hade jag lyckats ta mig in på någon soptipp runt Upplands Väsby.
Hade lite svårt att hitta ut då det var stängsel på de flesta ställena och jag ville inte traska genom skogen igen.
Blev ett par varv runt och hitta en del coola maskiner på vägen ut.
Här skulle Oskar ha varit, han hade blivit helt till sig av alla stora roliga maskiner som fanns här.
Hans favorit dumpern hade vi här också.
Ja mycket fick jag se på vägen ut genom anläggningen. Det var verkligen inte lätt att hitta ut du jag kom in på fel sida.
Fortsatte sen på nya stigar på väg till Kiaro och Upplands Väsby. Blev många nya stigar idag och en del var riktigt bra och mycket var ganska snorigt och svårkört.
Fick ihop lite över 3 timmar och enligt Strava så hade jag kört såhär.
Resten av eftermiddagen spenderades på Linnes Förskola med Oskar och Anton. Det blev rena intervallpasset det också då Anton och Oskar skulle ha springtävling hela tiden.
De är roliga de små liven. Jag skulle klättra efter dem i klätterställning också då de ville att jag skulle jaga dem. Har säkert hittat några nya muskler ifrån det också.

I morgon är planen att åka till Gunnar i Norrtälje och köra hans TT. 

Inga kommentarer: