onsdag 24 december 2014

Ja då har vi firat julafton hemma med hela familjen

Blev en lugn dag idag. Tog en liten sovmorgon innan det var dags att städa hela lägenheten då både mina och Evas föräldrar skulle komma hit till Kalle Anka. Vi han klart precis till att de kom, i sista minuten som vanligt. Blev lite glögg till Kalle sen var det dags att fixa middagen. Oskar ville för en gång skull äta snabbt, inte så konstigt när vi skulle öppna julklapparna efteråt. Det var nog länge sen han fick i sig all mat så snabbt, Oskar han knappt tugga ur innan det var dags för nästa lass.


Sen var det äntligen dags för julklappsöppning. Oj vad Oskar var ivrig. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa så mycket men som vanligt så blev det en hel del ändå. Det mesta var såklart till Oskar, vi andra har ju så det räcker ändå.


Oskar fick sin favorit leksak som han hade längtat efter ända sen i somras då han hade set en liknande hos svärföräldrarna.
Det var en stor Transformers Bumblelbee. Han har gott och lekt med den hela kvällen här och vill inte släppa den. Det är nästan så hans stackars kanin kommer få byta plats med den när han skall gå och lägga sig.


Nu skall vi varva ner lite innan det är dags och gå och lägga sig. Blev en riktigt trevlig kväll med släkten här.

Inga kommentarer: