onsdag 31 december 2014

Gott nytt år och ett stort tack till alla CRT:s och mina samarbetspartners

Jag vill såklart tacka alla CRT:s och mina samarbetspartners för det gågna året som har hjälpt mig att kunna resa runt och tävla i år och sett till att jag har förstaklassig utrustning att köra på.

Utan alla fina samarbetspartners hade jag inte haft möjlighet att resa runt så mycket som jag har gjort så ni är guld värda.
Här är de som jag vill rikta ett riktigt stort tack till för att ni har hjälpt och gjort det möjligt för mig att vara ute och tävla och träna.

Cykloteket, är cykelaffären som har allt i cykelväg till bra priser vare sig det gäller barncyklar, enklare vardagscyklar till riktiga tävlingsmaskiner och kläder och tillbehör.
Dacia har de fina bilarna som vi kör till tävlingarna med. Riktigt prisvärda, komfortabla och driftsäkra bilar med gott om plats för både passagerare och cykel.
Scott är märket jag cyklar på och har bland de lättaste rammarna som går att få tag på både när det gäller mountainbike, landsväg och cross.

Craft är kläderna jag använder. De har allt ifrån varma underställ för vintern till riktigt bra tävlingskläder som håller dig torr och kall de varma dagarna.

Shimano har komponenterna som sitter på mina cyklar. Lätta och driftsäkra växlar och hjul till både mountainbike, landsvägs och crosscyklar.
Trax har GPS tracker system som gör att vi kan se var alla är någonstans. Grymt bra under tävling då servicebilen lättare kan hitta oss vid eventuella problem.
Continental har däck både till MTB, Landsväg och Cross som vi ska testa och hårdköra. Deras Black Chili däck ska ge riktigt bra grepp.


Miche har både MTB, Landsvägs och Crosshjul. De är en av få som redan har karbon Crosshjul för disk. De har mycket lätta och fina komponenter för landsväg också.
ABUS har hjälmarna som jag använder, snygga och lätta men framförallt säkra. ABUS är nog mest kännt för deras utomordentligt bra lås.
Enervit har energitillskotten som jag använder. De har allt som kroppen behöver före, under och efter hård träning/tävling. Smakar riktigt bra och är skonsam för magen.
Oakley förser teamet med de bästa glasögonen som går att köpa. De har glasögon för alla typer av stilar som både skyddar ögonen och ger en otroligt bra skärpa.
Thule färser teamet med cykelställ till Dacia-bilarna vi åker. De har stabila och smarta lösningar för både takräcken och dragkrok. De har grymma lösningar för transport av både sommar och vintersporter för bilar.

Naprapatulriksdal så är det Nils Westeberg som ser till att min rygg fungerar som den skall under tävlingar och hjälper till med övningar.

Sen sist men inte minst tack till min Älskling Eva som har ställt upp och hängt med på tävlingar och hjälpt till med både det ena och det andra.

Eva har stöttat mig under alla åren och har funnits tillhands hela tiden i både vått och torrt.
Tack ska du min lilla gullesnutt. Vad skulle jag ha gjort utan dig?

Oskar har fått stå ut med en del han också. han har ju varit med på de flesta tävlingar och fått resa land och rike runt. Det är alltid kul och se hur glad han blir när han får se en komma Det känns skönt att jag har en fin familj som står vid min sida.Ja gott nytt år på er alla. Ny ger vi järnet 2015 och hoppas på lycka och framgång.

Inga kommentarer: