torsdag 1 januari 2015

Grymt nyår hos Mats och Karin

Nyårett firades hos Mats och Karin i Linköping. Blev en härlig nyårsmiddag i bästa vänners sällskap. Vi körde på en klassiker som har blivit lite tradition när vi träffas och åt Tacos, så grymt gott.
Tog det lugnt då vi båda har barn så vi gick till närmsta kulle och tittade på fyrverkerierna vid tolvslaget.Drog hem och spelade lite familjespel på natten sen. Spelet hette Tabu och det lätt värre än det var. Mycket skratt blev det då man skulle hitta synonymer till ord som man skulle förklara för motspelaren. Blev en del knäppa förklaringar.

Blev en skön sovmorgon till 10:00 med en god frukost.
Mats och jag tog en liten promenad till parken med Molly och Oskar medan damerna var hemma och tog det lugnt. Gunga häst var det som gällde idag.Klättra lite var kul också. Oskar tog några varv här för att slippa lite på parkour tekniken.Efter det var det dags att gå hem då småtingarna började bli lite trötta.Lite snö hitta vi på vägen hem så Oskar skulle göra en liten snögubbe.Den blev dock inte så långlivad.Vi avslutade detta fina nyår med lunch ifrån den lokala pizzerian, satt som ett smäck med en stor kebabtallrik. Tack Mats och Karin för en grym vistelse hos er, alltid kul att få komma över och leka:-)

Inga kommentarer: