söndag 7 juni 2015

Lida Loop

Idag var det dags för Lida Loop. Stortävling på hemmaplan är alltid kul. Lida Loop ingår i Långloppscupen så den drar många deltagare. Vi var ett stort gäng ifrån Cykloteket Racing Team.
 
Blev teammöte innan start så vi skulle få veta vem som får dricka av vem och var någonstans. Vi har verkligen tur som har ett så grymt langarteam med Anna och Sören Bleckur i spetsen.
Det blir en del att rodda när vi är så många nu i teamet, riktigt kul.
 

Starten gick vid 11 och jag kom iväg ganska bra. Som tur var är startbacken inte så lång så jag kunde komma ikapp täten på grusvägarna. Låg med bra första milen med vid backen efter dammen så hade jag inte så mycket krafter kvar att hänga med.
Kom med i en bra grupp och vi körde på bra. Låg med bra ut på andra loopen och var nog inte så lång ifrån pallplats då.
Efter ett litet tag så kom OS medaljören Gustav Larsson och rulla förbi en. Vet inte om han fått punktering eller något men han tugga på bra. Hände med på jul ett tag men när han körde förbi en som jag sen inte lyckades köra förbi så var det kört.
 
Hamna med ett gäng H30 åkare med Jerry Olsson och Pär Larsson och några elit och H40 åkare.
Vi körde tillsamans nästan hela tiden men på slutet hade vi H30 åkare kommit iväg med Sebastian Olsson i Elit. Blev lite småryckigt i skogen men jag lyckades inte få någon riktig lucka då det inte var så tekniskt på slutet. När vi sen kom ut på grusvägarna så blev det lite avslaget då ingen av oss i H30 ville dra.
 
Sebastian gjorde ett stort jobb på slutet och jag tog hans rulle. När vi skulle upp för sista backen så tänkte jag att det var dags och göra något och försökte mig på en spurt.
 
Lyckades komma först av H30 åkarna i den gruppen så det var riktigt skönt. Troj jag kom 33 totalt i tävlingen så det får jag också vara riktigt nöjd med. Kändes som allt flöt på bra idag och jag gjorde inga större misstag och jag var trött när jag kom i mål. Kan inte bli bättre.
Inofficiella resultaat ifrån Lida Loop finns här.
 
Blev en hel del pallplatser för CRT idag också. Fredrik Edin gick och vann i HElit.
Och Lars Bleckur kom 2:a riktigt fint kört.
Här har vi prispallen ifrån H-Elit. Halva CRT i den på palllen riktigt kul.
Isak Nordin gick och vann H Junnior och Angilica Edvardsson to en finn 2:a plats i Dam Elit så den här dagen gick riktigt bra för CRT.
 

Inga kommentarer: