onsdag 26 augusti 2015

Lite bilder ifrån Luca Mara och trip till Vaxholm

Fick några bilder ifrån Luca Mara ifrån gårdagens fotografering vid Hellas och Hammarbybacken. Kul med lite actionbilder på sig själv.


 
Blev en tur till Vaxholm idag igen och denna gång blev det till Tenebadet. Det märks att alla börjat jobba nu och att sommaren börjar ta slut för det var bara vi på stranden.
 
 
Vi hade tagit med gummibåten så Oskar kunde komma ut lite på sjön. Han tycker det är roligt att vara ute och ro lite. Det var dock lite kallt i vattnet så han ville inte hoppa i idag.
 

Jag var den enda som hoppa i idag. Det var bara 18 grader i vattnet så jag simma bara runt en halvtimme sen började det bli riktigt kallt.
Lyckades dock hålla andan nästan 2 minuter när jag var där nere på dybotten.


Resten av familjen var uppe på stranden och sola medan jag plaska runt i vattnet. Skönt och kunna få några sista dagar i vattnet innan det blir alldeles för kallt.
 
Blev en liten glasspaus i Vaxholm innan vi drog hem.
På kvällen blev det ett försök till att springa. Tog ett varv till Väsjöbacken och sprang upp ett varv sen blev det ett varv på gamla Gokartbanan och vidare hem via strandvägen. Blev runt 12 km på lite över timmen. Inga snabba ben direkt.

Inga kommentarer: