söndag 25 september 2016

Test av Villes nya 8:a och Rosa Bandet Loppet

I morse bled det till att köra lite nya stigar med Ville. Han har haft en bana som vi kallat för 8:an där han bor som vi kört en del intervaller på förut. Det har varit en ganska teknisk bana med en del upp och ner men av någon anledning har det inte blivit så mycket köra på den på sista tiden.
Nu har Ville börjat snickrat på en helt ny bana där bakom Väsjöbacken som kommer bli grymt rolig.

Vi körde några varv där idag och försökte hitta de stigar och spår som skulle passa bäst till banan.

Det var mycket som inte var uppkört och många små korsningar som var svåra att hitta rätt på. Vi försökte sätta ut lite kvistar så att man skulle få ett litet hum om hur banan går. Det finns dock en del arbete kvar på att få till den så att man hittar runt.

Behövs rensas upp lite så man inte får in kvistar och skit i hjulen och så också. Men lite arbete på den så lär den nya 8:an blir riktigt grym. Det är en ganska krävande bana med mycket upp och ner och den är riktigt teknisk.
Den är ändå ganska bred med mycket spårvall så det finns enklare spår att välja om man inte vill ta det rakaste spåret alla gånger. Trod den kommer bli riktigt kul och utslagsgivande.

På eftermiddagen blev det en sväng till Lidingö då min Älskling skulle springa Rosa Bandet Loppet.


Eva startade fint och var pigg den första halvan.


Dock så har hon varit sjuk de senaste 2 veckorna så krafterna trött lite på slutet. Men hon sprang hela vägen in till mål. Bra jobbat. Kul och stå och heja på Eva med småttingarna som var med och lekte och hejade hela vägen.

Inga kommentarer: