lördag 3 september 2016

Bockstensturen

Idag var det dags för Bockstensturen. Banan hade gjorts om ganska mycket så det skulle bli kul att testa den nya dragningen.
Vi åt en god och mastig frukost på hotellet sen bar det av till målområdet och fixa med uppsättning av tält och flaggor.
Sen var det bara att värma upp och dra sig till starten. Kom iväg bra idag och höll mig långt framme.
Det kändes dock som det gick ovanligt fort idag. Fick ta i för att hänga med huvudklungan redan innan vi kommit fram till backen efter 2 mil.
Sen var det kört för mig när det gasades på uppför. Det splittrades upp väldigt snabbt och det blev stora luckor både framåt och bakåt. 
Hamnade i en liten grupp med 3 pers och körde en mil med dem ca men sen tappa jag i en backe till.
Sen var det helt tomt både framåt och bakåt. Efter någon mil så kom jag ikapp Andreas Karlsson och vi försökte hjälpas åt så gott det gick. När det nästan 4 mil kvar så kom Jonathan Steen ikapp och kort 
efter körde vi ikapp John Andersson. 

Jag gjorde det mesta av dragjobbet i förhoppning om att vi skulle komma ikapp någon H40 åkare. Var dock ganska glest så vi kom inte ikapp några.
Sista milen när vi kom till de roliga och flowiga stigarna så ökade jag tempot lite och då fick John släppa men Jonathan hängde kvar.
Innan vi kom ut till vattnet hade vi kommit ifatt en massa som körde 50 och 75 sträckorna och då lyckades jag klämma mig förbi och fick en lucka till Jonathan. Höjde tempot lite till och lyckades och  behöll luckan in till mål.

Blev en 8:e plats i H40 så det får jag vara nöjd med på den här tuffa banan.


Angelica körde riktigt bra och kom in på en fin 2:a plats i damelit. 

Lars Bleckur var med i täten en bra stund men blev lite trött efter halva loppet och fick släppa. Blev ändå en fin 9:e plats för honom. Här har vi pallplatserna för herreliten 

Nu blir det en fin resa hem med Ronnie. Trevligt och ha lite sällskap på de här 50 milen det är hem. Får tacka för en grym langarservice som vanligt ifrån Anna och Sören med Co.


Inga kommentarer: