tisdag 16 maj 2017

Fiskartorpet x 2

Idag blev det ett par hårda varv runt Fiskartorpets nya bana. Stefan, Johan och Jäsper skulle köra några hårda varv kl 18:30. Viste inte om jag skulle hinna då jag hade möte med personalen på Oskars nya skola. Men det gick snabbare än vad jag trodde så jag han precis ditt.
 
Vi tog först ett ganska hårt varv för att se hur banan ser ut och så alla skulle hitta runt. Vi stannade till på några korsningar och väntade in varandra. Det var grymt fint och tort överallt och riktigt hårdpackat så det borjade för snabba tider på nästa varv. 

Sen var det dags att att gasa på andra och sista varvet. Jag tog starten och lyckades hålla det till andra backen men sen kom Stafan Dahl och körde om och jag orkade inte riktigt hänga på. Han fick inte så många meter och jag höll mig ganska stadigt där bakom. Sen råka Stefan köra lite fel i en sväng och fastnade och då var jag i stort sett ikapp. Dock så lyckades jag inte köra ifatt och om. 
Han drog på lite och fick en liten lucka igen. Jag började komma ikapp lite på de tekniska partierna men i målbacken så körde Stefan ifrån igen. Han kom in på 17:40 så med lite tur kanske jag klara mig under 18 minuter. Strava verkar inte ha registrerat tiden men det kan vara för att man svängde uppför andra backen senare och man körde inte runt huset utan körde raka vägen upp istället.

Jobbigt var det i alla fall så det blev till att rulla hem lite lätt sen med Jonathan.
 

Inga kommentarer: