tisdag 2 maj 2017

Maxning uppför Nybohovsbacken * 10

Idag blev det löpning på lunchen på jobbet. Det blev de där härliga trapporna vid Nybohovsbacken vid Liljeholmen. Vi fick grymt väder med sol och värme så det äntligen gick att springa i shorts och kortärmat.
 
Idag blev det ett par extravarv uppför trapporna och sen den vanliga löpningen uppför den äckligt branta grässlänten bakom Liljeholmen. Den var som tur var torr och fin idag så att jag nästan orkade springa upp för hela. Den sista bitten är dock så brant så där orkade jag inte. Den är så brant så man nästan får krypa upp sista biten.

Blev ett sista varv uppför trapporna innan vi skulle springa tillbaka också.
Fick ihop 10 rundor uppför backen idag. Fick slita som ett djur idag då jag inte tog så mycket villa den här gången utan varvade mina kollegor en extra gång istället för att vänta in dem.
 
Tror jag slog mitt personbästa uppför trapporna idag men Strava tyckte något annat. Vet inte om det var telefonen, Strava eller GPS:en som balla ur men enligt den hade jag 10 sekunder långsammare än förra veckan uppför trapporna trots att jag sprang snabbare. Och jag hade tydligen sprungit 1 km kortare enligt Strava trots att jag sprang ett varv mer den här gången.
Synd att jag inte fick med den riktiga tiden för jag har en på jobbet som är grymt snabb som har KOM uppför "Nybohov Stairs Climbe" på 20 sekunder. Hade varit kul om jag lyckats slå honom, men det tror jag inte för då hade jag behövt springa över 6 sekunder snabbare och så snabb tror jag inte att jag var.

Inga kommentarer: