söndag 7 maj 2017

Västerås Linje blev heldag i Hellas

Såg att landsvägsgrabbarna skulle köra Mälarcupen Barkarölinjet idag vid Västerås. Då det var ganska nära tänkte jag att det kunde vara kul och testa. Det var sen start så då fick jag en fin sovmorgon också. Hade packat allt och var påväg att åka men tänkte jag kunde ringa för att snabba på med nummerlappar och så men det visade sig att det var fullt.
Det har nog aldrig hänt mig förut. Då jag redan packat allt och hade kläderna på mig så fick det bli en heldag i Hellas med familjen i stället.
Tog med mig Oskars cykel så han skulle få testa lite mountainbike också. Vi körde gröna spåret för det mesta som är ganska lätt men den har sina svåra ställen också.
 
Oskar klarade det mesta faktiskt, riktigt kul att se. Det var några backar med löss sand och grus som var lite knepiga men han tog i och klarade det mesta.
 
Vi kom till den beryktade nedförslöpan på gröna spåret också. Den körde jag nerför med en helstel 26" cykel när jag var liten i mitten på 90 talet. När jag titta på den idag så vågade jag inte ens köra ner med min heldämpade 29". Vad fan har hänt, har jag blivit så feg.
 
Var fin utsikt där uppe i alla fall. Får göra ett försök i den där backen senare någon gång kanske.
 
När vi kom tillbaka till Hellas så hade Oskar fått ihop över 12 km i skogen och 90 höjdmeter. Riktigt starkt av en liten 6 åring. Stolt farsa som alltid.
 
Resten av dagen spenderades i parken vid Hellas. Så nu har hela familjen fått röra på sig ordentligt.

Inga kommentarer: